Jump to content

Doco

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. edit: evo znači saljem zalbu za bilo sta kada sud bude odlucivao vidit ce da je proteklo 2.g od pravomoćne presude kojim su skupljeni bodovi te se isti vise nemogu uracunavat prema čl 81.prekršajnog zakona, žalba je bespredmetna ali ipak necu imat tih 9 bodova, to je rupa u zakonu. Znači bitno je da kad se skupe bodovi protekne 2. g do odlučivanja suda.
  2. Takodjer sad sam nasao presudu sa visokog prekrsajnog suda za 6 bodova i na presudi nisu uskladjeni datumi odnosno greska je na prvoj stranici pise sjednica odrzana 15.srpnja 2014.g a na kraju u zagrebu studeni 2013.g ako su oni uveli datum studeni 2013. A sjednica je bila 2014.g u srpnju tada je cinjenica da ja 04.02.2014 nisam mogao imat 9 bodova.
  3. Mislim da nije tocno to, prijatepj mi je policajac i provjeravao mi je bodove u 8.mj prosle god imao sam 10 prije 1. mj sam bio u policiji i rekli su mi da je 6 se izbrisalo u 9.mj 3 u 11.mj i 1 u 2.mj. Ažurirano Rekao sam ovom sta je imao istu situaciju da mi proba nac papire pd toga jer je on imao istu situaciju i uspio se izvuc. Pa da vidim koje su obrazlozenje naveli.
  4. Da ali nisu mi obrisani jer su uzeti u obzir vec protekom 2.g mislim da se uzimaju u obzir kad rjesenje postane pravomocno, a mislim da kad se posalje na sud visoki nemogu se vise uracunavat jer je proteklo 2.g i istekli su. Neznam nisam siguran ali mislim da je tako jer kako bi inace onda ovom mom prijatelju poslali sa suda da ima 6 bodova, a prije toga mu je doslo isto rjesenje kao meni.
  5. Pise da imam pravo zalbe u roku 8 dana od primitka visokom prekrsajnom Sudu, a u zalbi neznam sta bi naveo da sam bio prije 2.mj u pp i vidio da nemam niti jedan bod te da su se bodovi izbrisali istekom 2.g
  6. Sta ako mi odgovore na sudu da sam prikupio 9 bodova 2014, sta bi sve trebao navest u zalbi, napominjem da sam bio prije malo vise od mjesec dana u pp isao gledat stanje bodova i bilo je 0. I jos mi je procitala ova kad su sve istekli, bili mozda bilo dobro trazit pismeno evidenciju bodova ako se moze dobit pa priloziti u zalbi.
  7. Pozdrav, naime bio sam mlad i glup , i nakon polozenog vozackog ispita mislio kako sam frajer vozio pijan itd radio koje kakve gluposti zbog kojih mi je danas krivo. Nakupio sam dosta kazni ali sam se uvijek zalio, i kazne su mi dosle na naplatu otprilike 4.god poslije kad sam se smirio i zaredalo se par pravomocnih presuda 2014.g i prikupio sam 9 negativnih bodova tocnije u 02.mj 2014. Posto sam prijavljen u zg a studirao sam u ri nisu mi mogli uruciti rjesenje o oduzimanju vozacke, rjesenje je izdato u 04.mj 2015.g a ja sam ga primio jucer, navedeni bodovi istekli su mi protekom 2. U 2.mj ove god te sad nemam niti jedan bod. Jedan prijatelj je takodjer imao istu situaciju i ulozio je zalbu da mu odgode izvrsenje i nakon pola godine mozda malo vise doslo mu je rjesenje sa visokog prekrsajnog suda da mu se ne oduzima vozacka jer ima 6 bodova, ova ostala 3 su se u medjuvremenu obrisala protekom 2.g od pravomocnosti i nemogu se uracunavati u daljnjem postupku, sad mene zanima dali sud ponovno zatrazuje od mupa evidenciju jer jedino tako mogu provjerit stanje kaznenih bodova. I zanima me da li da u zalbi navedem isto kao i on da mi odgode izvrsenje, ili da navedem da nemam niti jedan kazneni bod da nisam napravio prometni preksaj vec 3.g i da nema razloga da mi se oduzima vozacka da sam zreliji zavrsavam faks itd. Svi savjeti su dobro dosli.
  8. Pozdrav , otac mi ima obrt sa velikim prihodima cca 40t kn mjesecno, dosad je uzimao automobil na leasing s vrlo visokom ratom pa si je radio trošak a imao je usput automobil u privatne svrhe, no međutim gospođa sta mu vodi papire je rekla da se to vise ne može, pa me zanima ima li koji drugi način, naime prebivalište mu je u zagrebu a radi 100km od tamo dali se moze ako bi se uzeo automobil koristit za npr. putovanja do posla i od posla ili je ta opcija isključena.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija