Jump to content

jebateigzde

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Evo jos par pitanja Znaci ak sad odlucim prebaciti novac sa Ziro racuna firme na privatni tekuci racun,sto moram navesti u opisu isplate i kako da ga knjizim tamo? jel placam porez prirez itd na to?
  2. postovani, imam par pitanja oko upravljanja novcanih sredstava J.d.o.o. 1. Kako vlasnik/direktor moze isplatiti dobit firme? 2. Na sto se smije koristiti novac sa racuna firme,odnosno sto se moze proknjiziti? 3. Jeli moguce mjesecno isplacivati dobit sa racuna firme? 4. Moze li se na racun firme kupovati npr. gorivo za osobno vozilo(nije u vlasnistvu firme nego u vlasnistvu direktora)? 5. Moze li se kupovati npr. gradevinski materijal za privatne potrebe? (firma ima registriranu djelatnost gradevine) Imam jos milijun pitanja oko toga posto sam novi u tome,a nebih bas htio da imam probleme s poreznom.
  3. Pozdrav Otvorio sam poduzece i zanima me kako se izdaje racun fizickoj osobi a kako drugom poduzecu. Poduzece od mene placa usluge kako da izdam racun tom poduzecu? Fizicka osoba kupuje od mene ili placa usluge kako njemu izdajem racun? Placa li se porez u slucaju placanj usluge poduzeca poduzecu na racunu ili na kraju mjeseca?
  4. a joj...bit ce red knjigovoda. hvala puno na informacijama...
  5. pozdrav otvorio sam firmu i trebam pomoc pri oko zakonskih stvari za prijavu placu itd prvo sto mi treba za prijavu radnika drugo kako da racunam placu i davanja na radnika trece kak da racunam placanje radnika ako radnik radi po satu ako mi mozete pomoci s tim bio bih vam jako zahvalan....
  6. Znaci hakom da se prijavi to...jer probao sam kod njih to prijavljivati i nista...
  7. Imam ugovor u t centru za internet u kojem je navedena brzina od minimalno 160mbit/s a ja dobivam od pocetka oko 60-70...njihova ispriks je da mreza ne podnosi veci promet i kod trazenja raskidanja ugovora ili samo ukidanjw naknadr za brzinu njihovo je da mi se smiju u lice. Kome se mogu obratiti da ih prijavim i da raskinem ugovor...zato sto oni traze naknadu od 3000kn za to i 3 mj unaprijed se mora javiti.
  8. Kako izgraditi stambeni objekt izvan naselja na osami a da je legalan? Kako ostvariti svu dokumentaciju? i kako je moguca gradnja u zelenoj zoni? Imam plac u zelenoj zoni (z) a do placa isto u zelenoj zoni su izgradeni stambeni objekti od 300+m2...kako da ja ostvarim isto pravo na gradnju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija