Jump to content

Jasamta

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jasamta objavio

  1. Zdravo! Molim Vas ako netko ima skriptu za opći dio SSS da mi pošalje na mail: mirosevic.dubravka@gmail.com I samo da Vas pitam kako izgleda pismenii dio ispita. Naime ja sam bila na osposobljavanju za stručnu referenticu u inskepciji rada pa neznam kakav je taj pismeni ako mi netko može pomoći bili bi mi od velike koristi. Hvala puno.
  2. Radilo se o pogrešnom uknjiženju sad je pokrenut postupak ispravka. Hvala Vam puno na pomoći.
  3. Hvala Vam puno! Otići ćemo to vidjeti i javiti Vam.
  4. Bili smo u zemljišnom i čovjek nam je pokazao, ali nažalost toliko informacija imam da više nisam uspjela popamtiti. Mama uopće nije sudjelovala u tome i nikad nije primila tužbu. Tko bi nam mogao pomoći da riješimo to. Da li može državni odvjetnik? Jer baš nemamo povjerenja u ove odvjetnika na ovom mjestu. Molim Vas pomozite nam.
  5. Zdravo! Neznam gdje bih svrstala ovaj problem, nadam se da sam na dobrom mjestu ako nisam molim vas recite mi. Radi se o nasljedstvu. Moja majka je naslijedila kuću i zemlju od svog oca na jednom mjestu. Godinama nije bila u toj kući, samohrana je u mirovini. Nedavno smo otkrili da je ta kuća na istom imenu i prezimenu kao moje majke, a da to nije moja majka već neka starica koja je na temelju presude 2014 godine dobila tu kuću. Naime ta starica nije u nikakvom srodstvu s mojom majkom. Ta starica je zivjela u istom mjestu gdje je zivjeo otac moje majke, ali na drugoj adresi. Starica je umrla u veljači 2014. Pripalo je njenom sinu koji posjeduje apartmane i restoran na adresi na kojoj je starica živjela, a mamina kuća je prazna. Molim Vas dajte nam savjet kako ovo možemo razvrgnuti jer se radi o prevari. I strah nas je da sin starice neće prodati maminu kuću. Bili smo u tom mjestu gdje moja mama ima rođake koji je poznaju i u dobrim su odnosima. Oni isto tako nisu ništa tim ljudima iako se isto prezivaju. Ima puno obitelji u tom mjestu pod istim prezimenom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija