Jump to content

sdavor09

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno vam hvala na savjetima. Pomogli ste mi da napravim ono što je u skladu sa zakonom. Hvala još jednom i nadam se da bi ova tema mogla pomoći i drugima koji se, nažalost, suočavaju sa sličnim poteškoćama.
  2. Samo malo pojašnjenje, molim vas. Govoreći o opomeni, je li to opomena koja je zakonski regulirana ili opomena koju ću ja napisati svojom rukom kako bih ju upozorio na sljedeći korak?
  3. Uglavnom, koristi fotografije iz moje prošlosti kako bi ih lažno predstavila i optužila me za preljub i time potkopala brak u kojem jesam. Fotografije nisu eksplicitne.
  4. Poštovani, vjerujem da ova tema pripada u ovu kategoriju. Naime, radi se o tome da treća osoba širi neistinite poruke i šalje slike kojima pokušava utjecati na osobe čije je profile pronašla među prijateljima sa fb profila moje supruge. Time uznemirava druge ljude, narušava moj ugled i narušava mir i privatnost u mom braku. Uznemiravajuće poruke i slike je poslala na profile više osoba koje nemaju veze ni sa čime, a naši su obiteljski prijatelji. Zanima me, i molim vas za pomoć, što mogu napraviti, a da to spriječim? Mogu li se pozvati na neki zakon koji to regulira? Molim za pomoć i zahvaljujem unaprijed na tome.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija