Jump to content

n.n.

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. priznata je povreda na radu, na mjestu nesreče je izašla policija, državni inspektor zaštite na radu,predstavnik firme zadužen za zaštitu na radu, tako da je to sve čisto. Hvala na odgovoru , znači u dogovor sa poslodavcem.
  2. Molim hitno pomoč šta da radim i koja su moja prava? Stradao sam na radnom mjestu 42 g. i 18 g.rada (konkretno smrskana mi je patela koljena naletom vozila na mene i nakon završenog lječenja nemogu čučnuti,kleknuti, trčati, presavinuti skroz nogu,itd) Nastavio sam raditi i dalje na tom poslu ali se normalno otežano krečem.Rad zahtjeva hod po stepenicama , čučanje. Zadnji nalaz traumatologa je da je lječenje završeno i da se očekuje pogoršanje stanja u vidu postraumatske atroze te treba izbjegavati,opterečivanje noge, klečanje čučanje. Sada trebam pokrenuti odštetni zahjev pošto sam na poslu osiguran te osiguranje od auto odgovornosti , to jest zanima me dali mogu pokrenuti utvrđivanje invalidnosti u mirovinskom a da me pri tome poslodavac nebi otpustio. Konkretno šta dalje , šta ako mi poslodavac da otkaz zbog utvrđene invalidnosti.?
  3. Moji roditelji žele isključiti iz nasljedstva moga brata tako da mu ne pripadne ni nužni dio( sa njima več godinama ne kontaktira i jednostavno otišao je u krive vode) pa ovim putem me zanima dali je to moguče tako da sklopimo ugovor o dosmrtnom uzdržavanju ili ugovor o doživotnom uzdržavanju ili neznam kako, dali se ugovor sklapa kod javnog bilježnika i opčenito kako to sve izvesti tako da jednog dana nebi bilo nisam znao
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija