Jump to content

atilaa

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne. Imao sam 6 godina. Ispunjavao sam kupon zajedno sa djedom i izvukli su kupon na moje ime za auto.
  2. Nisam s majkom u dobroj situaciji. Naime,kad sam imao 6 godina dobio sam na nagradnoj igri u vecernjem listu auto. Imam i isjecak iz novina. Posto sam bio maloljetan moja majka je preuzela nagradu i takodjer se upisala kao vlasnik auta. Ja auto vozim vec godinama. I trazin majku da mi da prijepis ali neda. Kaze da ce ga odjaviti. Sad me zanima da li mogu ja ikako napraviti prijepis u slucaju sa ga ona odjavi. Posto imam isjecak iz novina da sam dobio auto.
  3. To neznam sto ce biti ali zena iz policije koja je proslijedila to sudu rekla je da cu najvjerojatnije moci u svoju kucu..tako da je ovo mozda samo da ss meni i mojoj izvanbracnoj supruzi omoguci povratak u moju kucu..
  4. Posto je policija uzela moje rjesenje o nasljedjivanju,i rekla da je prekrsaj jer neda ulaz vlasniku u njegovu nekretninu onda to jest nasilje i prekrsaj
  5. Danas kod sudca za prekrsaje ispitani majka okrivljenik, ja ostecenik,cura svjedok. Bilo je svega okrretanje ocima,cudenja,sramote. Cekamo rijesenje za dan,dva. STO BI SE MOGLO OCEKIVATI U RJESENJU SUDA??
  6. u Z.K vlasnij sam ja (sin) jučer je od strane policije pokrenut postupak( ŽURNI POSTUPAK) za 25.09 zakazana glavna raspravakod prekršajnog suda ,okrivljenik majka
  7. U riješenju ostavinskoj raspravi iz pokojnog oca,koja se sastajala od nekretnine i pokretne imovine.Majka je dok sam bio jos malen (5g),uz odobrenje centra za socijalnu skrb trazila da joj se dodjeli pokretna imovina a da se odrice nepokretne.Odobreno joj je,jos 2000g. kad je provedeno.Majka je bila moj skrbnik do moje punoljetnosti. Medutim danas imam problem sa majkom,ona tvrdi da je kuca njena,cak me istjerala iz kuce.Zbog moje trudne cure gdje smo zivjeli zajedno svi troje,a kad je cula da je trudna POLUDILA JE. Sve je prijavljeno na policiju,jedni kazu odi kuci nemoze ti nista,kad ja dodem kuci ona pozove policiju.Pregovara sa njima i policajci mi kazu nemozes uci ako budes nasilan privest cemo te.Danas u policiskoj postaji smo dali iskaze (ja i cura) gospoda iz policije je rekla ovo ide sada na sud.Da je dosta ovoga vise(a prije ce ipak jos jednom popricati sa mojom majkom).Taj sudski proces koliko traje? Da li se moze ubrzati zbog toga sto nemamo gdje stanovati,a beba je na putu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija