Jump to content

lex55

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lex55 objavio

  1. Evo da se nadovežem na temu stručnog osposobljavanja... Treba li u slučaju prekida ugovora stručnog osposobljavanja radi drugog posla polaznik odraditi otkazni rok?
  2. Poštovani Felixx Zahvaljujem na brzom i opširnom obrazloženju. U potpunosti se slažem da se da se u današnje vrijeme privatno vlasništvo ne može otimati ni po kojim zakonu. Ceste kao javno dobro podržavam,a vlasnike čestica na kojima se sada nalaze ceste treba pravedno obeštetiti. Molim pravni savjet na koji zakon ili na što da se pozovem ako ustraju u tumačenju po svom zakona o cestama članak 131-133. Unaprijed hvala !
  3. Odnosi li se u Zakonu o cestama: članak 131-133 na moj slučaj? Unaprijed hvala.
  4. Zahvaljujem se na brzim odgovorima.. Gore sam zaboravio naglasit Zakon o cestama. Znaći može li se općina (jedinica lokalne samouprave) pozivajući se na Zakon o cestama bez obeštećenja uknjižiti na moju česticu koja se u z.k izvadku vodi kao oranica? Sada je to put širok 2.5m sa pravom služnosti koji nema nikakve dozvole.
  5. Molim vaš stručni savjet Može li se općina (jedinica lokalne samouprave) bez mog znanja i obeštećenja uknjižit na moju česticu koja se u z.k izvadku vodi kao oranica (sada put) 2.5m širine bez ikakvih dozvola? Tvrde da će geodet utvrdit činjenično stanje i time se uknjižiti na sudu te postati vlasnici bez obeštećenja. I treba li za rekonstrukciju ceste sada 2.5m širine (bez ikakvih dozvola) na 8.70m izhodovati ikakvu dozvolu? Investitior: jedinica lokalne samouprave. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija