Jump to content

piljka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala svima! to je naša država.. jer još ću i ovo napisat, račun mu u blokadi, nije na listi neplatiša, inspekcija dolazila i odlazila bez učinka, tako da nedodirljiv je... nema mi druge nego otići, mene je samo zanimalo ovo što sam potpisala sad zadnje kad sam na ruke dobila, dal mi nešto može sa time ako prije navedenog datuma otiđem ili ne dođem na posao..
  2. dobili, i na svakoj od njih plaća nije isplaćena. i da napišem, bilo je i u novinama, al slučajno ili ne ime firme nije bilo navedeno.
  3. znači minimalce nismo dobili tih 12 mjeseci, ovo na ruke kako kad. a sad je imao za na ruke nešto novaca (ali za n približno koliko bi mi iznosilo da redovito isplaćuje punu svotu na ruke) ali jedini uvjet da sad dobila tu "siću" jest da sam poptisala nešt gdje piše nešto(neznam točno riječ to riječ) ovako: "preuzimanjem ovih x kuna potvrđujem da ću dolazit do tog i tog datuma na posao".
  4. Nema sindikata,nista,kazem nedodirljiv je. Znaci Vaša preporuka bi bila da odradim to što sam potpiso? Iako se ni on nije pridržavao ugovora i isplaćivao plaću.
  5. i samo napomenem da je ovaj poslodavac nedodirljiv i da porezna i nitko mu ništa ne može.
  6. Pozdrav, radim u firmi gdje, evo već 12-ti mjesec nismo dobili plaću na račun (u firmi isplata funkcionira po sistemu minimalac + ostalo na ruke). Prošli tjedan nam je isplaćena jedna mala svota na ruke uz uvjet da potpišemo izjavu na kojoj piše da se obvezujemo da ćemo dolazit sljedećih 30 dana na posao. Zanima me da li takav A4 papir ima kakvu pravnu težinu i dal ako ja recimo dam otkaz unutar tih 30 dana ili ne dođem na posao dal mogu snositi kakve posljedice? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija