Jump to content

bebili21

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, dogovor nikako nije išao na moju ruku. Još stoje pri tome da nemam pravo na uvjetovani raskid jer na moje radno mjesto dolazi netko drugi i ne ukida se to radno mj. Nude i dalje novi ugovor sa dosta nižim kof. ili da predam zahtjev za raskid ugovora. Još sam na bo. Međutim imam ugovor od prosle firme koji je jos važeći sa nazivom rad.mj.kojeg tvrtka koja nas je kupila nema u svojoj sistematizaciji.Tako da još stojim da dobijem to pravo.
  2. Hvala,dogovor je da javim kada nesto rjesim jos nisam.ovaj tjed.moram ici na razgovor jer mi izlazi bolovanje.zahvaljujuci tebi znam sta traziti.Samo ovisi o njima jer tvrde da mi poslovni ni osobni nece dati.Ali eto vidit cemo jer cu trazit svoje sta mi ide.svakako cu se javiti.
  3. ah, ovako dalje ide. još sam na bo. odgovor mi je dala naša kadrovska koja tvrdi da nemam pravo na otpremninu; odnosno da mi neće dati poslo. uvjetovani jer su mi ponudili drugi ugovor (sa nižom plaćom).ALI bi mi išli u susret i dali 1 mj otkaznog roka i ne moram dolaziti raditi već moram napisati im zahtjev za sporazumni i gdje ću navesti da u 11 mj koristim otkazni rok. Sa pravnicom sindikata sam se čula i uporno tvrdi da za otpremninu imam pravo . Ovo je već sada luda kuća.Pa kad već idem iz tvrtke a zašto ne daju radniku ta mu prida.pomozi
  4. Hvala ti dobro baratas sa tim stvarima.po novom ugovoru bi mi bila na pola manja placa Sada sam jos naBo i nadam se da cu nekako doci do mojih prava.cekam pa da vidim potpisat necu.
  5. U firmi nemogu ostat na nizem radnom mjestu jer ce me seliti iz prod u prod.a posto mi nude ugovor na pola manje place nemogu prihvatit.da li ja moram trazit za redovni otkaz ugovora o radu i kako to ide.
  6. Hvala.ja ne zelim ostati u firmi a sada sam na bo i radi se pritisak da potpisem otkaz cim prije bez obzira sta sam na bo.
  7. nakon 12 godina rada sada mi nude ugovor za niže radno mjesto i plaču duplo manju ako ne prihvatim moram dati sporazumni otkaz. da li imam ikakva prava na otpremninu i zavod?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija