Jump to content

Blodetti

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako se gleda cijeli koncern onda preko 3000 a samo osiguranje negdje 500-700. Izvini ali ovo drugo pitanje ne razumijem.
  2. Hvala na brzom odgovoru hurus. E ovako,upozornje sam dobio u obliku Opomene na plaći putem maila,a u kojoj se navodi;"Obavještavamo Vas kako u prethodnom obračunskom razdoblju niste zadovoljili mjesečni obvezni iznos naplaćene premije za osnovnu mjesečnu plaći, a što je utvrđeno Vašim ugovorom o radu". Kao drugo Firma nema sindikat ni vijeće,a kao treće nisam dobio priliku da iznesem svoju obranu.
  3. Pozdrav svima,radio sam u jednoj osiguravajućoj kući nepunih 7 godina te sam nedavno(prije 5 dana) dobio redoviti otkaz uvjetovan skrivljenim ponašanjem radnika po kojem imam pravo samo na mjesec dana otkaznog roka(rečeno mi je više ne moram ni dolaziti na posao) i plaćen neiskorišteni godišnji. Poslodavćeva odluka se temelji na mojem neispunjenju planskih veličina,znači isključivo na tome,nikakove teške povrede i kršenja iz ugovora o radu nije bilo. Smatram da sam dobio nezakonit otkaz,koje je Vaše mišljenje? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. LP!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija