Jump to content

AngelaEnna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. videla sam link ali ni to ne pomaze jer sve sam probala cak sam isla na sud sa njima i opet furaju svoj film. Protiv lopova ne moze covek nista osim da ih digne u vazduh ili da ih prijavi za ne zakonitu kradju struje sa dokazima iz samog hepa.
  2. Hvala ti na tom savetu ali ja zivim u kuci ( ne znam jesam li to vec rekla) isprobala sam sve i kad su mi iskljucili struju meni je doslo sledeci mesec da platim 500kn sto je malo ne logicno jer je sat bio u mirovanju mesec dana. Meni jedino preostale da prodam kucu i pravac van sa mojim muzem i decom.
  3. Mene zanima sta da radim u vezi struje koju mi krade HEP sam jer imam astronomske racune za struju a znam da nisam toliko potrosila. Oni tvrde da je sve u redu sa njihovim brojilom a da je kvar kod nas. Vec godinama meni je struja od 800 do 1000 kuna mesecno, sad imam dete, nemam apsolutno nikakva prava na porodiljno vec ono sto dobijem od decijeg ja za te pare njoj kupujem hranu. Moja plata ne moze njoj da kupi papice i mleko vec moram da se pozajmljujem od suseda jer sve pare dajem na struju. Dali postoji neki nacin da se ispita njihovo brojilo pa makar to bilo na sudski nacin?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija