Jump to content

Iporopat

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sto mislite s tim: rjesenje inspekcije? Da li ste vi odvjetnik? Jer svakako se zelim posavjetovat sa odvjetnikom!
  2. Kazna je stigla na moju suprugu na adressu u Becu. Mi nemamo prebivaliste u HR, niti drzavljanstvo! Austrijski smo drzavljani! Da li nas svejedno mogu na sud u HR? Njih zastupa odvjetnik u Puli(vidi sliku gore)!
  3. Na moju staru adresu u Bec! Srecom ili nazalost, mi tamo zivi sestra pa sam dobio pismo inace ga nebi ni dobio! Sto to znaci da ce me oni pred sud u austriji vuc ako ne platim? Ali ako imam dokaz da je ta kazna napisana unutar 15 minuta, zar to nije dovoljno da se ponisti ta ovrha? Posto je drzava donjela zakon protiv liburnije da to nesmije raditi? Da li mi vrijedi onda Prigovor pisati? Hvala puno Unaprijed za pomoc! P.S. Ja sam zatrazio od T-Mobile moje poruke iz 2011 da mi posalju pa da imam dokaz!
  4. Ali parking sam platio preko mobitela, znaci da bi liburnija trebala imati potvrdu da sam platio i nakon isteka zakasnio 10 minuta i opet produzio parking. Zatrazio sam vec od t-mobile da mi da ispis poslanih poruka prema liburniji parkingu. Jedino potvrdu o placenoj kazni nemam vise, ali se nadam da su poruke poslane 2011 godine jos u sistemu. Ovrhu je potvrdio javni biljeznik iz pule, a odvjetnik je isto iz Pule. Prigovor saljem javnom biljezniku na njegovu adresu. Tako da se nadam da ce se ta ovrha ponistiti! Kako to da hrvatska moze naplatiti kazne u EU iz 2011 kada nije bila u EU? Sto znaci ovrha? Zar mogu oni meni doma doci i nesto iz stana uzeti u toj vrijednosti ili sam krivo shvatio? hvala velika na pomoci!! ivan
  5. Pozdrav svima! Meni je danas 23.10.2015, dosla kazna za neplaceni parking od 200kn, ali sada je ona 3000kn. To je bilo u 04.2011 godine, i tada sam ja tu kaznu platio, ali nakon godinu dana, kada sam prodao taj auto, sam bacio tu potvrdu i sada nemam dokaza. Ja sam taj dan platio parking s porukom, i zaboravio produziti, ali samo 10 minuta sam bio preko i odmah poslao novu poruku. Svejedno me je cekala kazna, zbog tih 10 minuta. Da li je to zakonski? Jeli nema se pravo na 15 min besplatno? I kako bi mogao to sada dokazati? Da li imam pravo se zaliti da su cekali tako dugo? Zasto nije odmah doslo ako nisu dobili moju uplatu? Ja zivim u Becu pa razumijem da me nisu odmah nasli, ajde godinu dana, ali 4 godine!!! hvala na svim savjetima unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija