Jump to content

Karlo2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ona je dala moju karticu i znala je pin pa je s njim napravila ugovor. Zvao sam te tvrtke i raspitao se. Rekli su mi da ne trebam plaćat i da moram samo odjaviti i napisati da ne živi više na adresi a oni će onda dalje sve riješiti s njom. Želim vam se puno zahvaliti na odgovorima i što ste mi dali informacije koje su mi trebale. Hvala!
  2. Tj ne znam da li će meni ovrha sjesti. To me muči. Da li meni može ovrha sjest na račun. Ona nije ovlaštena ali je imala pristup mojoj kartici. Da li ja trebam nastaviti s plačanjem tih računa jer će meni sjesti ovrha s obzirom da je moja kartica u pitanju ili što bi mogao napraviti. Molim vas pomoć s konkretnim koracima jer sam u strahu da će mi oduzeti sredstva za život.
  3. Ona je nezaposlena osoba pa je nakon što smo se pomirili i nakon što smo odlučili pokušati još jednom vračanje duga palo na mene s obzirom da sam ja zaposlen. E sada ti računi glase na njeno ime, ona je potpisala ugovore ali sad ti računi stižu meni a ne njoj te će meni ovrha sjesti na račun. Moje pitanje je da li je to moj dug i da li ga ja moram vraćati. Odnosno što da napravim da te tvrtke ne šalju račune meni na moju adresu. Da li ja kao bračni drug moram to vratiti jer je ona nezaposlena iako je otišla i sada je u postupku razvod braka. Otišao sam je na policiju odjaviti no oni su mi rekli da čeka s tim dok je oni ne nađu pa da je onda tek odjavim.
  4. Poštovani, naime sa suprugom sam u braku već 5 godina i prošle godine je ona potpisala ugovor s telekomunikacijom tvrtkom gdje je kupila mobitele (koje je kasnije prodala) te je otišla od mene i na meni je ostalo plačanje tih pretplata. Kasnije smo se pomirili i nastavili sa bračnom zajednicom te sam ja s obzirom na skromna primanja postepeno vračao taj dug, no sada je napravila nove dugove na isti način, dignula novce sa mog računa i otišla od mene. Meni slijedi ovrha na računu radi tih dugova koje ja nemam od čega vratiti. Također kako je ona vlasnica tog ugovora ja nemam pravo na žalbu istih. Ne znam što bi u ovom slučaju mogao napaviti. da li ja moram do kraja života vračati njene dugove ili je moguće dokazati da to nije moj dug i da ih ona sama vrača. Sada sam u postupku odjavljivanja supruge sa moje adrese te pokrećem razvod braka no ne znam što napraviti u vezi tih dugovanja. Do sada je dug oko 20 tisuća kuna. Molim Vas za pomoć.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija