Jump to content

ide3274

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ide3274 objavio

  1. Hvala puno na odgovoru.

    Rješenje o ovrsi, sa rokom za žalbu od 8 dana, sam zaprimio 4.2.2020 u 10:17:28 h.

    Rješenje o osobnom stečaju, sa pravom žalbe za sve strane 15 dana od isticanja na elektronskoj oglasnoj ploči,  je iz 12. mj. 2019 i trebalo je već postati pravomoćno, jasno ako se druga strana nije žalila, što ne mogu za sada znati.

    Naime, meni je najvažnije znati da li rok za žalbu vrijedi i sutra 12.2.2020. i  da li to rješenje o osobnom stečaju može išta pomoći jer oni su stvar opet vratili na 2012/2013 godinu i rade ovrhu na temelju vjerodostojne isprave, ugovora o cesiji i sl. tako da mislim da bi zastara na koju ste me uputili mogla biti najvažnija i odlučujuća činjenica.

     

    Lijep pozdrav

  2. Ja imam isti slučaj.

    Sud me je oslobodio dugovanja i sada je taj ISTI factoring kome je teleoperater prodao dug, preko (mislim drugog) odvjetnika i istog javnog bilježnika poslao novi prijedlog za ovrhu istog dugovanja za kojeg za me je sud po zakonu o jednostavnom stečaju već oslobodio.

    Danas mi je mislim zadnji ili predzadnji dan za poslati prigovor javnom bilježniku, pa ako bi mi netko mogao odgovoriti da li se u tom prigovoru dovoljno samo pozvati na prethodno rješenje suda ili treba i još nešto?

    Hvala

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija