Jump to content

lila

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www
  1. Majka sam maloljetne trudnice(sada ima 17 god) koja je u 7.mj.trudnoće. Dečko za kojeg se trebala udati ju je ostavio s riječima da on ne želi obaveze braka i da će sve napraviti da joj oduzme dijete. Kčer se još školuje, a on ima 21 god i zaposlen je. Može li joj oduzeti dijete s obzirom da ona živi sa mnom u kućanstvu i koji je postupak oduzimanja skrbništva? Koja su zapravo njena prava i ima li itko viziju šte se može napraviti da se ona i dijete zaštite od osobe koja ne želi preuzeti nikakvu odgovornost već je posrijedi njegov inat?
  2. Danas sam bila pozvana na neki "seminar" u hotel Laguna u Kranjčevićevoj. Ono što sam tamo čula i vidjela nije mi se nimalo svidjelo. Naime, radi se o tvrtci Magic-gold koja ima sjedište na Bahamima, a ljudima za 330€ iznajmljuje replicirane web stranice. Naravno, nudi se i binarni obračun - zarada na temelju dupliciranja. Ne zna se sjedište te firme u Hrvatskoj pa me zanima koliko su ovakvi poslovi legalni jer koliko ja znam to što oni uvaljuju nije proizvod, a novac za kakogaonizovu "partnerstvo" se daje direkno "vodećim" ljudima u ruke. sve mi to previše smrdi na oblik financijskog inžinjeringa samo pod drugim imenom pa me stvarno zanima koliko je takvo poslovanje legalno kod nas.Na njihovoj stranici www.magic_gold nema nikakve hrvatske adrese niti predstavništva već vrlo zanimljiva londonska adresa. Molim pravni odgovor
  3. Remzi Ajdin (24) osuđivani kriminalac za razbojstva (http://www.vjesnik.hr/Html/2004/02/23/Clanak.asp?r=crn&c=2) prijeti ubojstvom mldb.I.B(17). a na uporne prijave policiji za prijetnje i fizički napad na istu, ispada da je sud nemoćan. Nakon privođenja uredno je pušten te isti dan nastavlja svoju torturu prijetnjama.Nakon ponovne prijave isto. Priveden i pušten te sačekuje djevojku ispred škole nastavljajući s prijetnjama te samohvalom kako "njemu nitko ne može ništa jer zna sve na policiji i da glupa sutkinja nasjedne na njegove riječi", izjave da ima pištolj kojim će pobiti cijelu djevojčinu obitelj, da će ju kad tad uhvatiti na samo itd. Očigledno se sud oglušuje na prijetnje iako je u Hrvatskoj ubijeno više djevojaka nakon ovakvog ponašanja. Kako možete zaštiti svoje dijete a ne postati pri tome agresor i nasilnik? Kako zaštiti svoju obitelj od takvog kriminalca kada ni država ne želi ništa učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija