Jump to content

San nik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, napisat ću žalbu. Nadam se da će upaliti. LP
  2. Koliko inače iznose ti doprinosi za jednu godinu? Sad sam googlala po internetu i kad sam ukucala ime obrta vidim da piše da je obrt ugašen 2002. Znam da i vas zbunjujem al ja sam još zbunjenija. Najveći problem je što ja više ne živim u HR pa mi dosta informacija nisu dostupne. Da li se mogu dobiti informacije preko telefona ako bih nazvala poreznu. Mada moji svi kažu poderi i u smeće. Hvala
  3. Obrt nikad nije službeno zatvoren, nikad nije ni obavljao nikakve poslove. Zapravo je greškom i otvoren. Rješenje je od min.finansija porezna uprava. Odnosi se na do.za mo temeljem ind.kap.št. za osigur.sam.obv.temeljem tj.pu u iznosu 1.114,83 i dio.za mo-za osig.po osn.za koje obvezu doo.utvrđuje pu rješ. U iznosu od 3.625,60. Ukupno 4.740,43 hrk. Ažurirano Ah da i do danas nije došla nikakva opomena ili pismeno nešto s njihove strane da nas bar podsjeti da smo zaboravili ili slično.
  4. Pozdrav, Molim Vašu hitnu pomoć... Naime radi se o tome da je se na moje ime otvorio obrt 2002 godine koji nije zatvoren, nikad nije radio, niti je vršio bilo kakve aktivnosti. Godine su prolazile i nikad nije došla bilo kakva opomena za dug niti išta. Danas sam primila rješenje o ovrsi. Što mi je činiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija