Jump to content

irach

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ugovor je sklopljen 30.09, prvo se banka morala uknjžiti pošto kredit bio u pitanju. sada pokušavam ispuniti prijedlog za uknjižbu koji sam našla preko interneta koji ništa ne razumijem.
  2. poštovani, kupila sam kuću, sad me zanima koja je procedura? da li se moram prvo u gruntovnici upisati kao vlasnica ili prvo prijavljujem porez na nekretninu? lp
  3. jasno mi je,ali mi nitko ne može biti jamac jer nema uslove za to.
  4. Pozdrav, dizem kredit u zabi,zanima me dali sam obavezna ugovorit policu zivotnog osiguranja uz policu osiguranja nekretnine?jer mi nema smisla da placam zivotno ako ce kuca vec biti osigurana u slucaju da do neceg dode?hvala.
  5. pozdrav, Planiram kupiti kuću, i naišla sam na zanimljivu koja je pod hipotekom u Zg.banci, naime ja bih također digla kredit u toj banci(stambeni), imam dosta ušteđevine,tako da bi iznos kredita koliko ja planiram bio oko 200.000 kn,možda malo manje, pa me sad zanima kakva bi procedura bila,ako netko zna, da li bih morala napravit procjenu nekretnine i da li mogu umjesto tih njihovih osiguranja imati jamca za kredit? mislim, ja ću se svakako informirati u banci,ali voljela bih prije znati? Hvala Vam!
  6. ok,hvala vam, i još da pitam ako kuća nema uporabnu dozvolu kakav to problem predstavlja? hvala
  7. ja se nadam da neće, jer živimo u tom selu gdje se kuće ne kupuju i prodaju baš često. da li je moguće da mi smanje porez ako im priložim sliku stare kuće,koja je u skoro ruševnom stanju,i da nam je potrebna nova? i još me zanima, ako kuća nema energtski certifikat da li se može prodati? hvala
  8. negdje sam pročitala da se može plaćati na rate,ali kao da nam oni to ne smiju reći,ap sam zato ovdje pitala. znači mogu račnat na porez do 20tis kn. hvala vam.
  9. Pozdrav, Ovako, braća i ja nakupili smo nešto novaca i planiramo kupiti kuću (stara je u katastrofa stanju),netko od nas bi digao kredit da skupimo sve, sad mene zanima plaćanje poreza,pošto nemamo nikakvu nekretninu na sebi,da li smo u obavezi da platimo porez? da li se može plaćati na rate taj iznos od 5% ako smo obavezni? kuća je oko 213m2 i svi papiri uredni,cijeni oko 48 tis eura,ali bi i za manje išlo .hvala Vam
  10. Ne znam,jer se carinik baa okomio na mene i tumacio mi da ja moram platit porez na m.vozilo i nakon sto sam mu rekla da auto nije moj nego firmin,on mi je rekao nema veze jer su mene zatekli za vozilom,ajde zamisli? I zaplijenili su auto i naveli mene da nesmijem nista s njime raditi,a opet auto je firmin. Sad znam da ne smijem upravljat vozilom,iako dosta stvari radim za tu njem.podruznicu. i da,sad cekam sta ce biti.
  11. Pa postoji,al ovaj clanak koji si naveo nema veze jer taj auto je tu jako kratko i nema smisla. A ne mogu bit u podruznici zaposlena kad sam tu
  12. to znači da bi svaki stranac trebao to napraviti,a auto se kroz par dana vraća nazad? nema logike?
  13. nakon servisa je vozilo u prometu, na to sam mislila. Znam, podmirit će,ali mene zanima koju kaznu najviše mogu dobit,jer inače nkad nisam mala nikakav prekršaj niti slično.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija