Jump to content

Katyyy

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Katyyy objavio

  1. Slučaj je prijavljen policiji ,e sad ako ništa od toga idemo na privatnu tužbu.Do ssd nikad nisam imala posla sa odvjetnicima,pa me zanima kako to ide.Da li odvjetnik prije tužbe moze poslati neku opomenu ili tako nešto .Prvo probati preko odvjetnika fino,ako prevarant ne reagira onda nastaviti dalje na sudu???
  2. Koje je onda najbolje rješenje?
  3. Da,na pošti je 800 kuna.Trebalo je platiti samo postarinu,ne telefon.Zauzvrat šalje drugi i plaća samo postarinu.To i jeste bio njegov predlog ,a brat nažalost prihvatio.
  4. Cijena je iznad 1000 kuna.Sa sobom je imao garanciju,račun iz 7.mjeseca skoro 1200 kuna
  5. Brat je prodavao mobitel na Njuškalu,dobio ponudu za zamjenu.Poslao svoj mobitel ,a zauzvrat nije dobio drugi ,a ni svoj nazad.Cijena je bila 1300 ,mada je u pošti naveo vrijednost paketa 800 kuna..Išao u policiju da prijavi,oni rekli da čeka dva dana,možda ga dobije nazad.Sutra ide ponovo.Ako nam policija ne pomogne,kako ide sa privatnom tužbom.Telefon nije pretjerano vrijedan,nemamo baš para na bacanje,ali ne možemo ni dopustiti da se tip nekažnjeno izvuče.Imamo njegove podatke,paket poslan sa povratnicima.Tip je iz Reke kod Koprivnice ,M.O ,ako je nekoga još prevario neka se Javu.I molim za savjete,sta raditi
  6. Mog brata je prevario M. O. iz Reke,Koprivnica .Policija nam rekla da čekamo do četvrtka ,možda ga ipak vrati.Ako ništa ,slijedi prijava ako treba i privatna tužba.Zato ,znate li nekog dobrog odvjetnika,okolina Siska?
  7. Takodje prevara kod zamjene mobitela,ja poslala a nisam dobila.Može i meni u inbox ako znate ime prevaranta.Ako je isti ,možemo zajedno tuziti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija