Jump to content

bubamara53

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je bubamara53 objavio

  1. Nadam se da je trakavica gotova: račun (glavnica i kamate) danas uplaćeni na blagajni KBC Rebro (šalter upisa pacijenata - glavni ulaz), potom odlazak u računovodstvo - zgrada iznad garaže, 3.kat, soba 12 da kopiraju račun za svoju evidenciju (radno vrijeme do 16h) i naposlijetku obavijesni e-mail odvjetničkom društvu da su dugovanja prema KBC-u podmirena (u privitku skenirani račun).

  2. Prije par minuta je izašao članak na index-u. Uglavnom reagirala je odvjetnička komora i pokrenula disciplinski postupak protiv tog odvjetničkog društva. Sve su krivo uradili, i visina opomene, i to da bi pacijenti trebali platiti i to da se plati na njihov račun. Neka!

    Nadam se da konačno bude nešto poduzeto u vezi ovog odvjetničkog društva (i sličnih). Na internetu se mogu pronaći podaci da su se oni tako ponašali još 2011, a nisu imali nikakvih posljedica. Pa zamislite koja je to lova!!

  3. Sugeriram svima da se jave i na Facebook stranicu 'Provjereno' Nove TV te izlože ovaj problem. Vjerujem da će ovo vrlo skoro biti temom, jer se javilo nevjerojatno puno ljudi s našim problemom... čak traže kontakt tel. u inbox kako bi nas kontaktirali, za emisiju valjda. Idemo se boriti, idemo biti MOST u pravnom smislu, odnosno u smislu pravde!

    Prijavljeno! :)

  4. I ja se javljam za današnji istovjetan slučaj: "Opomena za plaćanje dugovanja po osnovi izvršenih zdravstvenih usluga" od odvjetničkog ureda "Par i Gradac" prema kojem je dugujem 366,35 kn za neplaćenu zdravstvenu uslugu od 50,00kn.

    Naime, zdravstveni djelatnik na KBC Rebru me nije upozorio da trebam izvršiti uplatu, niti je naknadno stiglo pismeno upozorenje. Na telefon za obavijesti 01/777 2 608 se nitko ne javlja.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija