Jump to content

Bananeki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Bananeki je na 16. studenog 2015 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Bananeki objavi!

  1. Ovo je iz revizije za KBC Zagreb iz 2013 godine koji se može pronaći na internetu: Klinički bolnički centar prihvaća nalaz Državnog ureda za reviziju i navodi da zbog manjkavosti postojećeg informacijskog sustava, podaci o vrijednosti potraživanja od fizičkih osoba i za participacije od osiguranih osoba su preuzeti iz pomoćnih evidencija, te nisu bili pouzdani i prihvatljivi za poduzimanje odgovarajućih mjera naplate. Tijekom 2012., zaposlenici službe knjigovodstva i obračuna su ručno provjeravali i usklađivali podatke o navedenim potraživanjima radi pokretanja odgovarajućih mjera naplate. Nadalje se navodi da su i u vrijeme obavljanja revizije, poduzete aktivnosti nedostatne za cjelovitiju naplatu s obzirom da su podaci o potraživanjima i nadalje nepotpuni zbog nepouzdanog računalnog programa, te da je u tijeku proces implementacije novog poslovnog informacijskog sustava koji bi trebao dostići zahtijevanu razinu funkcionalnosti, odnosno usklađenosti glavne knjige s pomoćnim evidencijama.
  2. Može li netko potvrditi ovu informaciju da je za ovaj slučaj KBC zastara tri godine?
  3. Prije par minuta je izašao članak na index-u. Uglavnom reagirala je odvjetnička komora i pokrenula disciplinski postupak protiv tog odvjetničkog društva. Sve su krivo uradili, i visina opomene, i to da bi pacijenti trebali platiti i to da se plati na njihov račun. Neka!
  4. Ja ću odgovoriti odvjetničkom društvu da se jave svom naručitelju radi plaćanja opomene i da njihov prijeteći dopis smatram pokušajem prevare i iznude. Pisati ću dalje upravitelju KBC Zagreb da otkaže ugovor s tom odv. kućom, javno se ispriča žrtvama i zatim da podnese ostavku Napisati ću dopis i odvetničkoj komori da pokrenu disciplinski postupak protiv tog društva. Prikupljam cjelokupnu dokumentaciju u vezi toga. Sva ta tri dopisa ću odaslati i nadležnim tijelima radi utvrđivanja kaznene odgovornosti nadležnih u KBC Zagreb i tog društva radi prijevare. Uz to ću sve zipati i poslati svim medijima, HZZO-u, ministarstvu zdravlja, udrugama potrošača, možda još nekome. Sretno svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija