Jump to content

šojkas

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mene muči a odgoda koja nij nigdje notirana neg odvejtnik nazove i kaže odgađa se ročište zbog spriječnosti,suca,odvjetnka,pa to će trajati...
  2. Pardon odgvor je namijenjen mariu 77. Iz razloga Što m je već određen iznos Putem tužbe kojim se traži povišica.
  3. To me i muči.Odvjetnik nij naveo razloge valjane osim da ili on nije mogao ili sudac.Niišta mi više nije jasno.Kakav je to način nazvati reći ogođeno?
  4. Danas mi je ročište otkazano po drugi put od strane suda.Koliko puta oni to mogu?Ja ne želim plaćati razliku alimentacije radi nekog trećeg.
  5. Pozdrav!Već sam pisao na ovoj temi,Molim da mi pojasnite točnu ulogu uzdržavanja očuha/maćehe Punoljetng djeteta?Da li je Očuh/maćeha dužan uzdržavati svojeg pastorka/pastorku.Hvala
  6. To mi je jasno,ali situacja je takva da ja dijete nisam viđao jer je majka onemogućila viđanje izgovorima da je bolesno i sl.CZS ništa po tom pitanju nije učinio,a ni sud.Isto odredili ja plaćao,a sad me on tuži za povećanje.Da školuje se školovat će se do 26.kako stvari stoje.Ja sam samo otac na papiru i za alimentaciju plaćati, bivša je prekršila sve zakonei nikom ništa.Kako umanjiti taj iznos jer ne želim uzdržavti idijete iz njezinog drugog braka?!
  7. Da li ima određen iznos za uzdržavanje punoljetnog djeteta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija