Jump to content

Baba55

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Baba55, bila bi Vam jako zahvalna na tim informacijama... (mozemo izmjenit kontakt brojeve)... Hvala !!!

  2. Pozdrav!!! Vidim da ste polagali za sudskog upisnicara - jedini kog vidim do sad !!!! U subotu polazem DSI, i ogromna me trema hvata !!! Ako biste mi mogli reci ta pitanja iz posebnog dijela... Molim Vas!!! Koga god pitam, UPISNICARI KAO DA NE POSTOJE (ja sam jedina iz svog suda kao upisnicar) !!! Molim Vas, molim Vas, pomoziteeee !!!!

  3. Hej imam jos jedno pitanje xD znaci ugl.najbitnije je nauciti poslovnik i sudske pristojbe? Jer meni su rekli da treba i zakon o grbu i to, zakon o sluzbenicima i jos neke stvari? Mislim da ne ucim bzvz ako ne treba?? :)

  4. Posebni dio je sudski poslovnik: - pismeni dio dobiješ 3 pitanja - na papiru s tvojim imenom i prezimenom (može se prepisivati iz sudskog poslovnika tako da si to obavezno ponesi) - usmeni dio, djelomično kao obrana pismenog dijela, a bila su i pitanja iz cijelog sudskog poslovnika, sudske pristojbe, i osnovno znanje uredskog poslovanja - malo pitanja iz tog dijela; pravilnika o eSpisu smo se dotakli To sam tako polagala u Ministarstvu pravosuđa početkom 11. mjeseca, tada su nam rekli da se svi DSI sele u Ministarstvo uprave (p.s. ja položila tada!! ). Samo naštrebaj sve iz posebnog, ali i iz općeg dijela, treba znati kako spada za prolazak. P.S. Ovdje http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/1999_12_140_2138.html piše službeno što traže u posebnom, a ovdje http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx je objašnjen opći dio. Opet, to se možda promijenilo ako su već prebacili na Ministarstvo uprave (pogledaj na rješenju gdje si).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija