Jump to content

danijel24

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma naravno da vraćam. nije to problem. ne bi dizao kredit da ga ne mogu vraćati. cilj mi je vratiti ga što prije
  2. Pozdrav. Teoretski me nešto zanima. Podigao sam kredit, bez jamaca, ove godine dao otkaz, već neko vrijeme ne radim, ali vraćam kredit. E sada me zanima, kako se banka nije zaštitila, tj barem ja mislim da nije i postavljam si pitanje što mi može napraviti ako ne želim više vraćati kredit? Jamca nemam, nemam ništa na sebi, i recimo da ne planiram raditi još neko vrijeme. Mogu me jedino tužiti, a opet mi nemaju što uzeti?
  3. Pozdrav. Kratko pitanje, da li je policija obavezna zaustaviti vozilo koje je snimila zbog prekoračenja brzine? Snimili su nas, poslali dopis u kojem traže da navedemo vozača. Nismo naveli jer stvarno nismo znali tko je vozio jer je dopis došao 2 mjeseca nakon prekršaja. Danas nam je stigao dopis u kojem kažu da će podnijeti prekršajni postupak protiv vlasnika vozila jer nismo dali vjerodostojne informacije, a tu je najmanja kazna 2000 kn. Dal ima netko pravni savjet kako to sada riješiti?
  4. Da ukratko opišem situaciju. U četvrtom mjesecu sjeo je određeni iznos na naš devizni račun, i znali smo da ti novci nisu naši, da je kriva uplata. Novci su stajali na računu, čekali smo da nam se netko javi i kaže da ih vratimo i kamo da ih vratimo. Jučer smo tek išli gledati stanje na deviznom računu i vidjeli da fali točno taj iznos. Saznali smo da je u sedmom mjesecu taj iznos vraćen. Sve je to u redu. S tim se slažemo. Ali sada je pitanje kako su to mogli napraviti bez našeg znanja, bez da su nas obavijestili. Koliko ja znam, nitko ne može uzeti novac s računa bez potpisa i naloga vlasnika računa. U ovo slučaju nas su zaobišli. U toj poslovnici Erste banke su nam rekli da šaljemo žalbu. Ali ja mislim da to neće biti dovoljno. Odmah se zapitam dal oni to naprave češće pa uzmu manje iznose koji ljudi ni ne primjete. Zanima me pravni savjet. Kaj bi vi napravili na mom mjestu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija