Jump to content

problem123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, trenutno sam redovni student i ostao mi je samo završni rad te se imam mogućnost zaposliti na radnu knjižicu, što bih naravno volio iskoristiti. Jednostavnim pretraživanjem foruma sam našao par sličnih tema, te sam i sam načuo da je moguće uspostaviti radni odnos dok sam redovan student, odnosno da ne postoji zakon koji to izričito zabranjuje. Da li možda netko ima najnovije inforamcije o tome, ili me možda možete uputiti kome se obratiti za ovo pitanje ( nije problem platiti informaciju, samo ne znam gdje je tražiti ). "Najnovija" tema koju sam pronašao je iz 2013. pa ne znam da li se možda zakon promjenio u međuvremenu. Unaprijed hvala.
  2. Da li da im samo napišem svoje podatke i kažem da želim specifikaciju duga ili ima nekakav službeni obrazac za napisati to ? Ovu zadnju opomenu koju ne znam točno za što je, da je platim ili čekam njihov odgovor ? Jesu li ovakve stvari učestale, da šalju nepostojeće račune ? Iskreno, radije bih da je moja greška, platim to i rješim ih se.
  3. Dakle situacija je sljedeća, istekao mi je ugovor s operaterom ( kućni internet i tv) i uredno ih odjavim i vratim opremu. Pitam na šalteru koliko imam duga (još sam čekao račune) i odgovore mi xxx kn. Računi dođu ja ih platim , sve uredno imam potvrdu. Nakon mjesec dana dolazi opomena na nekih 100injak kn. Prvo mi je palo napamet da stvarno sam neki račun priskočia i platim to. Nakon mjesec dana od opomene (ove od 100injak kn) dolazi nova na 200kn. Tu novu nisam platia, šaljem im potvrde da je sve plaćeno, kad ih pitam (bilo preko telefona bilo u njihovom uredu za reklamacije) ne znaju mi reći što je to točno ostalo neplaćeno, samo kažu da vide da imam dug od 200kn. Postoji li nekakvo rješenje za ovo? Barem da se vidi što im točno dugujem, jer ovako mi mogu svakih mjesec dana slati novu opomenu. Što da radim? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija