Jump to content

midi

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima!!! Vjerujem da ce mnogi reci da sam sad smjesna o cemu pisem,ali eto radi se o mom djetetu i o principu!!! Prica ide ovako...znate da mnoga djeca igraju te online igrice,jednu je igrao i moj sin..o cemu se radi,"account" tj. racun na toj igrici mu je izbrisan pod izgovorom da je haker,što mi je peresmiješno (ne zato što je moje dijete) jer znam da nije haker...e sad lijepo u ugovoru te igrice stoji da se svoj racun (na kojem je lik s kojim igras) ne smije dijeliti s drugim osobama...sto znaci ako on ode kod svog prijatelja i logira se na igricu s njegovog kompjutera na svog "lika" izgleda da je to bila druga osoba na njegovom racunu po ip adresi..ako taj drugi koristi hakove,brise se njegov racun sa igrice i svi ostali racuni na kojima je pronadjena ista ip adresa...kako to moze jedno dijete znati??? Prvo ugovor je napisan na engleski,limit godina je 13,moje dijete ne zna toliko dobro engleski i kao i svako drugo dijete igrao je igricu sa svojim prijateljima... E sad zasto sam napisala da je princip,zato sto je na istu igricu potroseno novaca preko kreditne kartice,koji su sad pobrisani zajedno sa njegovim likom tj. racunom... Ako trazim da mi dokazu da je haker,oni to ne moraju...Malo sam citala forum te igrice i dosta igraca je izbaceno,radi li se o ljudima kojima oni jednostavno ne vjeruju ne znam,ali znam da moj sin nije haker i zelim da mu vrate natrag njegov racun barem dok ne potrosi novce koji su ostali na njemu... Sto da radim???
  2. midi

    chat

    Masya želiš li nam ti to reći da dotični gospodin loše vozi svoj motorčić?
  3. midi

    chat

    Moja iskustva na chatu su jako dobra i zabavna,nisam primjetila da ljudi prostače,a ni da vrijeđaju.Jedino ne kužim zašto nas nekad izbacuje,što mu je jedina mana,a sve se da popraviti!!!
  4. midi

    chat

    Još uvijek chat izbacuje korisnike,zna li tko zašto se to događa?
  5. Čula sam da na odbijenicama ne piše razlog,zanima me ima li tko od korisnika tko je dobio odbijenicu,jer po ovome sto sam procitala,ja cu je sigurno dobiti!!!
  6. midi

    chat

    Popravite chat!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija