Jump to content

Prigorec25

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Stvar je u tome što ja kad sam sklopio (produljio na 2 godine) novi ugovor online nisam aktivirao opciju Bez uspostave poziva, a u ugovoru piše da je aktivirana. Ponavljam naplaćuju mi uspostavu poziva, a napravili su grešku u ugovoru.
  2. Obavezno trajanje ugovora je 2 godine. Na ugovoru piše da je aktivirana opcija Bez uspostave poziva, a plaćam račun sa uspostavom poziva. Da li imam pravo raskida ugovora ili da uložim prigovor na račun?
  3. Pozdrav, molio bih savjet. Produljio sam ugovor s HT za mobilne usluge(imam mobitel na pretplatu). Na prijašnjem ugovoru mi je bila uključena opcija Bez uspostave poziva. Ugovor je sklopljen u 7 mj. 2015. godine. U njemu je navedeno da mi je aktivirana opcija Bez uspostave poziva i Ispis poziva s prikazom besplatnih brojeva. Na računima koje sam dobio od sklapanja ugovora zaračunata mi je uspostava poziva, a što se tiče ispisa poziva, nikad ga nisam dobio. Zanima me da li se mogu žaliti na taj ugovor zbog toga što mi opcija nije aktivirana. Što mogu dobiti prigovorom? Korisnička podrška mi je rekla da navodno mogu dobiti umanjenje iznosa računa i besplatnu aktivaciju opcije. Da li je to moguće? Unaprije zahvaljujem.
  4. Pozdrav. Molio bih pomoć. Danas sam podigao na pošti obavezni prekršajni nalog. Izrečena je kazna od 1000kn i zabrana upravljanjem vozilom B kategorije na 1 mjesec. Napravio sam prekršaj jer sam vozio pod utjecajem alkohola (0.55 g/kg), a mladi sam vozač. Žalio bih se jer sam student, ovo mi je prvi prekršaj, u lošijoj sam financijskoj situaciji. Kako da sročim žalbu i što mislite hoće li mi žalba biti uzeta u obzir i smanjena kazna? Hvala.
  5. Mislim da je opcija koju ste spomenuli prije bolja jer sam bio u prekršaju pa nema smisla negirati prekršaj. Hvala još jednom na odgovorima.
  6. Hvala na odgovoru. Mogu li se žaliti na to što me policija nije zaustavila na cesti dok sam upravljao vozilom nego kad sam vozilo parkirao i otišao od njega?
  7. Pozdrav, jučer oko 3 sata u noći vozio sam automobil i skrenuo kod prijatelja u dvorište te parkirao auto. Izašao sam iz auto s ključevima u džepu te je u tom trenutku iza mene u dvorište došla policija. Mladi sam vozač, a vozačku dozvolu imam godinu i pol dana. Policajac me je tražio vozačku i prometnu dozvolu koje sam mu prepadnut njihovim dolaskom dao. Nakon toga me je alkotestirao i napuhao sam 0.65 odnosno 0.55g/kg kad se oduzme pogreška mjerenja. Uzeli su mi vozačku na 12 sati i predali naredbu za oduzimanje vozačke i zapisnik koji nisam potpisao. Sad bih molio pomoć. Kako to prolazi na sudu, kolika je novčana kazna i da li će mi uzeti vozačku dozvolu? Da li se mogu žaliti i na što bi se mogao eventualno žaliti? Kada bi trebao doći prekršajni nalog? Student sam bez ikakvih primanja i ovo mi je prvi prekršaj. Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija