Jump to content

MC....

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Za pomilovanje predsjednici RH nismo nista probali jer je muz lazno optuzen za silovanje od strane narkomanske nadrogirane ku.ve prije 6 god. I ko bi vjeroval nam da je muz nevin? Nitko kad se vjeruje na rijec od d.olje nadrogirane makar su dokazi da silovanja nije bilo. Dokazi su kod advokata. Krajem prosle godine smo saznali da suprug mora u zatvor. I sad je tamo vec 6 mj. I drugu god u 6 mj. nakon polovine kazne bi pokrenuli postupak za uvjetni otpust nakon polovine izdrzane kazne, a muz se zbilja trudi biti dobrog i uzornog vladanja da cim prije izade. Zanimalo me samo drugo misljenje. A i advokat je rekao da se ne isplati iti k Predsjednici RH jer bi samo muz mozda dobio par mjeseci pomilovanja ako i to.
  2. Nisam spomenula da je suprugu odredena kazna na 2 godine zatvora u Glini. Suprug zasad na srecu ima dobro vladanje,ima posao i ocjenu uspjesan i nije za sad bilo nikakvih problema hvala Bogu. A tko je to nadlezni probacijski sluzbenik?
  3. Hvala na odgovoru. Djelo je pocinjeno prije 6 god. Kolko bi kostala zalba ako se odbije postupak za otpust nakon 1/2 polovine kazne? Ažurirano Nakon kad zatvor pokrene postupak nakon 3/4 kad bi onda suprug mogao na slobodu?
  4. Postovanje, imam pitanje u vezi uvjetnog otpusta za supruga. On odsluzuje kaznu u zatvoru u Glini od 10.6. 2015. (nevin). Sad je proslo pola godine, advokat nam kaze da ima velike sanse da ga puste nakon 1/2 odsluzene kazne, da pokretanje toga postupka kosta kojih 2000 kn plus PDV. Advokat kaze da makar ima velike sanse za prijevremeni otpust nakon polovine odsluzene kazne,ali da to ne moze garantirati. Makar bi ja i suprug bili najsretniji da je tako. Trazim sad drugo misljenje od Vas recite mi kolike su sanse za to. Advokat nam kaze da ako odbiju pustanje nakon 1/2, mozemo uloziti tuzbu. Ali i kaze da zatvor nakon tek 2/3 odsluzene kazne sam pokrece postupak za uvjetni otpust,a procitala sam gore da zbilja pokrece zatvor postupak mjesec dana prije 3/4, tj. 2/3 odsluzene kazne. Mozete mi reci kad bi po svemu tome moj suprug mogao izaci na slobodu?? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija