Jump to content

skalinada

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zvao sam sud. U obavijesti koju sam ranije naveo nije naznačeno da je odluka postala pravomoćna u travnju 2014. (zbog žalbe koju sam uložio na odluku suda iz 2012.) tako da je sve po zakonu. Eto, javni gradski prijevoz sljedeća 3 mjeseca A dobro, bar će se uštedit na gorivu uz pretpostavku da neće biti kazni za švercanje Svejedno, hvala na pomoći!
  2. Ali oni su u ovom slučaju izvršili obe stavke presude nakon isteka tri godine i rekli su mi da nemam pravo žalbe. Na koji način ja sada pokrećem postupak za povrat novčanih sredstava i povrat vozačke dozvole?
  3. Pozdrav svima, imam jedno pitanje vezano za oduzimanje vozačke dozvole pa ću ga postaviti tu da ne otvaram novu temu. Dana 23.12.2015. na ruke sam primio "OBAVIJEST o izvršenju zaštitne mjere. Presudom Prekršajnog suda u Makarskoj od 12.04.2012. godine izrečena je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na 3 mjeseca..." Uz tu obavijest, ovo ljeto u 8. mjesecu 2015.g. mi je sjela ovrha od 3000 kuna na račun temeljem iste te presude. Moje pitanje je mogu li oni meni napravit ovrhu i oduzet vozačku 3 godine nakon što je donesena presuda? Postoji li nekakav rok? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija