Jump to content

ivankana

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru. Samo mi jedna stvar nije jasna ako smijem pitati, zbog čega bih štetno na pomilovanje utjecalo ako si dobio izvanredno ublažavanje kazne?? pozitivno riješeno?? Naravno da će se pisati i za uvijetni otpust jer zaista imam vani SVE RIJEŠENO, ženu, dijete malo, posao i ja i supruga, stan sve uredno, čak su i kad sam bio na socijanlom rekli da su dobre šanse za pomilovanje da sam dobio i izvan.ubl. a za uvijet da također imam veeeliiikeeee šanse s obzirom da se nema što zamjeriti. Sada fali 2 dana do pola kazne znači dosta izdržano i zato se toiko nekako nadam pomilovanju s obzirom da su mi sve životne stavke ispunjene, i sada od istrage sam vani 2godine i naravno sve toliko uredno da ono..
  2. Pozdrav, pitanje jedno ako netko zna odgovor! =) Pisali smo pomilovanje još bivšem predsjedniku (ovdje vidim sada da je netko dobio odg od aktualne predsjednice i to u kratkom roku cca3mj) Poslano je 4.11.2014g. zvali smo ministarstvo prošli tj i rekli su da je spomenuta molba odlučena u 10mj 2015.g. no da ćeka podpisivanje, koje će vjerovatno biti uskoro. HMMMM dali to sada znači pošto ovdje gore vidim da je netko dobio micanje uvjetne osude i brz odgovor, da su u principu molbe koje se duže čekaju odbijene??=) Inače kazna 1,5g smanjena na 15mj izvanrednim ublažavanjem(to ih nismo naknadno obavještavai jer je to bilo 2mj nakon pisanja molbe za pomilovanje ali piše da oni sve te neke papire poput mole za ublažavanje i rješenje te molbe sakupljaju i o istima se informiraju) od 15mj odsluženo 7mj i 13dana istrage A sada se mora javiti krajem 1.mj. pa se nadamo odgovoru ako je pozitivan SUPER ako ne ništa riješit to i kaj se može. Ali me zanima imamo li se čemu nadat? S obzirom da tako dugo čekamo!
  3. Pozdrav, pitanje jedno ako netko zna odgovor! =) Pisali smo pomilovanje još bivšem predsjedniku (ovdje vidim sada da je netko dobio odg od aktualne predsjednice i to u kratkom roku cca3mj) Poslano je 4.11.2014g. zvali smo ministarstvo prošli tj i rekli su da je spomenuta molba odlučena u 10mj 2015.g. no da ćeka podpisivanje, koje će vjerovatno biti uskoro. HMMMM dali to sada znači pošto ovdje gore vidim da je netko dobio micanje uvjetne osude i brz odgovor, da su u principu molbe koje se duže čekaju odbijene??=) Inače kazna 1,5g smanjena na 15mj izvanrednim ublažavanjem(to ih nismo naknadno obavještavai jer je to bilo 2mj nakon pisanja molbe za pomilovanje ali piše da oni sve te neke papire poput mole za ublažavanje i rješenje te molbe sakupljaju i o istima se informiraju) od 15mj odsluženo 7mj i 13dana istrage A sada se mora javiti krajem 1.mj. pa se nadamo odgovoru ako je pozitivan SUPER ako ne ništa riješit to i kaj se može. Ali me zanima imamo li se čemu nadat? S obzirom da tako dugo čekamo!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija