Jump to content

TomislavaMirano

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To ako napravim,moze me policija docekat na granici.....a to mi sigurno ne treba....svejedno hvala
  2. Nemas pravo,na komplikacije imaju pravo samo zaposlene zene,kad rodis imat ces pravo na porodiljni
  3. Posto mi rjesenje nije doslo,da li ja mogu s djecom otici na vikend u Njemacku?
  4. Sam je rekla da ce doci rjesenje.....s tim da je nkegova odvjetnica dosla na sud misleci da je dosla zbog sasvim druge stvari
  5. Danas su djeca dale izjave da zele sa mnom,znaci centar je dao misljenje da je za dobrobit djece,njihove buducnosti i sto se tice njihovog zdravstvenog stanja misljenja da idu samnom.....sad cekamo rjesenje sa suda ....koliko dugo se ceka?
  6. Hvala puno na odgovoru....ne mislim cekat pravosudnu presudu vise ni klinci ne zele cekati
  7. Centar je dao misljenje da su suglasni da idu sa mnom u Njemacku......u slucaju njegove zalbe,ja necu imati problema oko napustanja zemlje?
  8. Ja sam upravo u takvom postupku na sudu.....moja djeca su vec velika za dva tjedna je odluka suda,s tim da je centar dao izjavu u moju korist
  9. Razvedena sam majka djece stare 17 i 14 god,djeca su povjerena na skrb i odgoj meni.....sa ocem su imali koliko toliko normalne kontakte do prosle god......ne zele vise ici k njemu,maltretira ih i omalozava,kada su dolazili k njemu,bili su sami jer ke uvijek ponekoliko sati sjedio kod susjeda.Na samu veliku subotu dijete mi salje poruku da je gladno da je tata otisao u 8 sati po kruh i jos nije dosao....to je vec bilo 15 sati .....promijenio broj telefona,tako da ga vise nisu mogli kontaktirati....javila sam se na centar i rekli da ih vise ne vodim.....da na pomenem ja sam bila ta koja ih je vukla na silu k ocu,on ih nikad nije trazio....a uz to oboje djece imaju zdravstvenih poteskoca i nije brinuo dali su djeca kad su kod njega uzeli terapiju,sadasnji parter radi u Njemackoj i uz razgovor s djecom odlucili smo svi gore k njemu,dkeca jedva cekaju da odu,bivsi naravno odbio dati suglasnost,pokrenula sam postupak na sudu.....sud i centar su na mojoj strani.....jos je jedna parnica na sudu i on ce se vjerojatno zaliti.....dali mi mozemo otici,ako se on bude zalio?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija