Jump to content

zoki61

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala svima na komentarima i ukazanoj pomoći! pozdrav
  2. ne bjezim od otplate duga,jamac je uredno otplatio kredit,ali ja zbog otkaza tj.ne mogucnosti placanja kredita,jamac je preuzeo na sebe i automatski pokrenuo parnicki postupak protiv mene! s obzirom da ni dan danas ne radim nisam u mogucnosti da mu dam novac za otplatu! prvo smo se dogovorili da mu dam jedan dio imovine,uz naravno gruntovni prijepis na njegovo ime(vece obradivo poljoprivredno zemljiste) vece vrijednosti od njegovog otplacenog kredita,ali isti nije htio jer ima potrebu za gotovim novcem,sto naravno ja nisam bio u mogucnosti dati,zemljiste sam dao u ponudi za prodaju,ali sad kada je on nasjeo na cjelokupnu imovinu vise nisam u mogucnosti isto prodati jer postoji zabrana prodaje(teretovnica) koju je on sam nametnuo! i sta sad?
  3. to znam,vec me zanima da li na ovrhu ide 1/2 ili cjela imovina tj.1/1 !
  4. Da,imao sam udio pola-pola i kada je pokrenuta ovrha,zbog nemarnosti odvjetnika suprotne strane uhvatili smo medjuvrijeme i ja sam uspio darivavi moj dio nekretnine koja je automatski i gruntovno zavedena na njeno ime,tako da je ona i postala vlasnik 1/1 ali je ostala teretovnica na 1/2 tj.na dio koji sam ja ranije posjedovao! koja su sads njena prava sto se tice toga,odvjetnik je uporan i trazi da se izvrsi ovrha bez obzira sto je to sada njeno!!
  5. postovanje! po kreditu koji nisam otplatio,sjeli su jamcu na placu,isti je kredit otplatio i podnio tuzbu protiv mene! posto ne radim i nemam primanja,a nemam ni nekretnine,odvjetnik jamca je nasjeo na imovinu moje majke... pitanje: ako ja ne zivim u zajednickom kucanstvu sa mojom majkom i nemamo nista zajednicko osim toga sto me je rodila,kako je moguce da neko sjedne na nekretninu sa kojom ja nemam veze? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija