Jump to content

zazulja

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mogu li dobitim odgovor ikako
  2. Znači nebi trebala imati problema pošto se oni slažu s tim kako sam vas skužila, pošto sam ja platira račune koje imam a ostatak novca dala njima. Da li banka ili neko može pokrenuti kaznenu odgovornost osim oca i strica pošto se oni neće jer su se složili s tim. Sada ste me stvarno zabrinuli. Hvala na odgovoru.
  3. Molim vas da mi odgovorite u što kraćem roku, za novce koje sam potrošila imam račune ostatak sam dala tati i čiki. Stim da je sada još nešto ostalo kod mene da plačam račune u stanu pošto tamo nikoga nema.
  4. zazulja

    zabrinuta

    Teta sestra od bake mi je umrla Nasljednici su moj stric i tata njenom oporukom,bakina djeca pošto ih teta nije imala. Ja sam imala punomoć kod javnog biljeznika da mogu s njena dva računa raditi što hoću (dizati novce,produžiti oročenje,zatvarati...) Ona mi je rekla da želi da dignem 4000 eura za sprovod, kako je iznenada preminula ja sam digla dan poslije njene smrti. Zanima me da li bi ja mogla imat nekih zakonskih problema zbog toga pošto sam taj novac digla kada je ona već preminula?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija