Jump to content

tonka_peris

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala lijepa na odgovoru a dali moze i tuzbom traziti naknadu za prekovremeni i terenski rad?
  2. Odgovorili su mi sinu da je u tijeku kuvertiranje da bi trebalo uskoro svima stizati ugovori o dodjeli.
  3. Poštovani, Dobar dan. Naime suprug mi ima velikih problema sa bivšim šefom, dobio je izvanredni otkaz (šef je naveo da je razlog kršenja obveza iz ugovora o radu),no smatram da moj muž nije kriv,dapače još mu je najviše radio i bio najvredniji,zvao bi ga vikendom,da bi nakraju dao taj otkaz. Duguje mu 5 plaća,te mu je odvjetnik uputio dopis da se izjasni oko isplate plaće,te je rekao da nije ništa dužan a itekako zna da je. Moj suprug ima dokaze i on sam. Kojii bi bili daljnji koraci ? Kome se treba obratiti jer ovo je stvarno nenormalno i veoma tužno i žalosno da se ne cijeni tuđi već se tako mučki gazi. Hvala unaprijed na odgovoru. Srdačan pozdrav!
  4. Ja sam se raspitivala i rekli mi na mailu da se treba skupit neka 1 /3 od dionica pa kad se to preraspodijeli onda da bi trebalo objavit.
  5. Naravno. Ažurirano Zahtjev je predan prije stecajnog postupka a na rocistu stecajne mase je dobiven samo mali dio koji se odnosi i na placu i na otpremninu (ARPS je isplatio samo odredeni udio a ovo sto je na sudu je ostatak koji treba biti isplacen no nazalost nije radi se o cijelogodošnjem prihodu.
  6. Da, tako je. stecaj . Vec je ima 4 godine izbrisana i to sad stvara problem.
  7. Pozdrav, Kada bi trebali biti objavljeni rezultati ?
  8. Dobra večer, Imam jedan problem naime suprug mi je radio u jednoj tvrtci jako dugo no nakraju je propala i ostalo je njegovo potraživanje. Ovršni postupak je pokrenut prije 4 godine,no ni traga ni glasa od dotičnog gospodina. Što učiniti ? kako naplatiti potraživanje bez privatnih tužbi jer i ovo je vrhunac. No to je očekivano u ovoj našoj državi. Hvala vam unaprijed na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija