Jump to content

Pcelica M

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ok. Recimo da sam napravila uvid u dokumentaciju i stvarno se ispostavilo da su zaposlili osobu niže stručne spreme od mene. Sad mi je jedini i slijedeći korak - prijaviti Prosvjetnoj ili odustati od svega?
  2. Hvala na odgovoru. Oni su javno objavili rezultate natječaja na službenim stranicama. I čak su uz primljene kandidate napisali njihovu titulu i tu se meni upalila lampica dok sad vidjela da osoba koja je primljena je prvostupnik. Ako mogu anonimno prijaviti prosvjetnoj ispekciji onda sam tu "cista", zar ne? I kako to da se ne možemo žaliti na državni natječaj? To je baš čudno...
  3. Pozdrav, Trebala bih hitan savjet. Bit ću kratka. Znači, prije 6 radnih dana su završila 2 natječaja za nastavnika u Srednjoj školi. Ja sam se prijavila na taj natječaj. Danas je objavljena vijest na službenim stranicama Škole da su uzeli dvije osobe na ta dva radna mjesta. Također su napisali i njihove titule i imena. Uočila sam da je jedan novozaposleni nastavnik još uvijek student na diplomskom studiju (ima titulu prvostupnika), a drugi je stručni specijalist (ima završen veleučilišni studij, a ne sveučilišni - ja npr. imam titulu magistra). Da li ja zbog završene visoke stručne spreme imam PREDNOST nad njima? Jer u Pravilniku o stručnim zvanjima u srednjim školama se samo govori o VSS (dipl.ing. ili po novome mag.ing). Ako da - kome i u kojem roku da se žalim na natječaj? Jer na službenoj objavi to ne piše a ja još uvijek nisam dobila službenu odbijenicu. Još jednom vas molim za pomoć i od srca se zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija