Jump to content

nelica19

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nelica19 objavio

  1. Molim mišljenje, dijete (8 god) odbija odlazak kod oca, a psiholozi govore kako dijete mora na druzenje ukoliko nema znakova zlostavljanja.Također, psiholog uspoređuje odlazak doktoru sa odlaskom k ocu- to se jednostavno mora i da je majka duzna voditi dijete ocu na silu, bez obzira sto ono to ne zeli. Dijete govori da mu otac prica ruzno o majci i da se dere na njega, no to nikoga od strucnih sluzbi ne zanima.
  2. Unazad 3 mjeseca dijete (5,5 godina) odbija ići ocu. Skriva se ispod popluna i bježi kada on dođe po njega. Otac smatra da je majka kriva što dijete ne želi ići ocu, CZSS smatra da ne treba istraživati zašto dijete ne želi ići ocu, smatraju da on to mora bez obzira na sve. Otac se nije potrudio razgovarati sa djetetom, prijeti majci da će po dijete doći sa policijom. Molim savjet kako postupiti.
  3. Poštovani, molim pojašnjenje oko procedure dodavana majčinog prezimena djetetu rođenom u izvanbračnoj zajednici (otac djeteta i ja nikad nismo živjeli zajedo) te on ne želi dati suglasnost za dodavanje prezimena. Dijete ima očevo prezime i željela bih mu dodati i svoje.
  4. Poštovani, molim savjet: nepravomoćnom predusom donešeno je rješenje o viđanju oca i djeteta i to svake subote ili nedjelje od 16-19 sati uz prsutnost osobe iz Czss-a. Od 1.1.2017 g. rješene bi bilo: svaki vikend (subota od 9 do nedjelje do 19 sati).To nači da ja više nikada ne bi provodila vikend sa svojim djetetom. Dijete živi samnom, ja sam zaposlena, a otac se nedavno zaposlio zašto je i zatražio izmjenu rješenja o viđanju djeteta. Kako je moguće da je sutkinja donijela takvo rješenje (otac svojom voljom dijete nije vidio 6 mjeseci). Molim pravni savjet što mogu učiniti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija