Jump to content

Gentlegiant

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gentlegiant objavio

  1. To mi je bilo na umu ali mi je djelovalo previše dramatično. 😂 Ipak zašto ne, nekako tome treba stati na kraj.
  2. Izgleda da će to biti jedino rješenje. Kome mogu prijaviti općinu/komunalne za neizvršavanje dužnosti?
  3. Redarima se neda. Nešto im kažu da ne bi trebali pa ne naprave ništa. 🤷🏻‍♀️ Kao izdaju upozorenje, ali ne i kaznu. Koji mi je idući korak ako se oni nastave oglušivati?
  4. Pozdrav, Imam situaciju gdje živim na sredini uske uličice na kojoj mi s obje strane susjedi svojim stolovima i "vrtnim stolicama" pa nekad čak i ležaljkama spriječavaju normalno kretanje. Ulica je na nekim mjestima široka samo metar ipol i kad dođu svi ti stolovi jedva mogu progurati bicikl. Jedni od njih mi govore zadnje 4.g da zabranim prolazak turistima pored njihove kuće jer im to uznemirava psa. Ugl. dvije obitelji svojataju javnu ulicu i ponašaju se kao da je njihovo vlastito dvorište i ja im sad tu nešto smetam svojim prolaskom, skupa s turistima. Žalila sam se općini na situaciju međutim oni nisu poduzeli ništa. Prilažem sliku gdje se vidi najširi dio uličice s jedne strane, s druge strane iznosi svega 1,5m. Tu se vidi dio ulice koji svojataju ovi koji ne žele da mi turisti prolaze tu, pa nekad stave i ležaljku na put nasuprot ovog što se vidi na slici. Molim Vas za pomoć, te da me uputite u moja prava Postajem očajna, svaka pomoć/savjet su dobrodošli. Hvala unaprijed!
  5. Moja majka se već 15 godina sudi sa susjedom oko metra zemlje, htjela se nagoditi s njom oko pola metra, ali ona ne odustaje od metra koji si je zacrtala. Presuda je napokon donesena na Šibenskom sudu u korist moje majke, ali prethodno tome, preko ljeta slučaj je poslan i na Dubrovački sud jer su imali previše posla u Šibeniku. Iz Dubrovnika je također došla presuda u korist naše susjede, za koji je moja majka saznala tek danas. Sad ima dvije presude s dva suda, koja je presuda važeća?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija