Jump to content

sremica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. htjela bi kupiti oranicu,a na njoj su upisani kao suvlasnici 5 osoba.upisi vlasništva datiraju iz 1939.i 1957.god.kao posjednik te oranice upisan je sasvi šesti čovijek. stekla sam ovu nekretninu kupoprodajnim ugovorom koji nije ovjeren i nije prijavljen kod porezne uprave.ugovor sam sklopila sa stvarnim vlasnikom koji je izvanknjižni.tu oranicu je kupila majka(pokojna)od izvanknjižnog vlasnika.nema nikakav dokumenat kojime može dokazati vlasništvo i kupnju.pronašla sam dva svjedoka koji će potvrditi da je ta oranica bila u vlasništvu pokojne majke izvanknjižnog vlasnika.što da radim!!!!
  2. želim kupiti jednu njivu na kojoj je 21 vlasnik.čovijek s kojim kontaktiram je jedan od vlasnika.uspio je prikupiti potpise od nji nekolicine koji su se odrekli svoga djela zemlje u njegovu korist.ostale vlasnike ne može pronaći.kako to riješiti tako da od njga kupim "čiste" papire tj. zemlju.
  3. sremica

    21 vlasnik

    želim kupiti jednju njivu na kojoj je 21 vlasnik.čovijek s kojim kontaktiram jedan je od vlasnika.uspio je prikupiti potpise od njh par koji su se odrekli svoga komada zemlje u njegovu korist.ostale vlasnike ne može pronaći.kako to riješiti tako da ja od njega kupim "čistu"zemlju odnosno parcelu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija