Jump to content

raptor94

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je raptor94 objavio

  1. dobro jutro...naime, na uvjetnoj sam kazni tj. na roku kušnje koji traje do 18.9. ove godine trenutno idem u autoškolu i trenutno polažem uv, pošto sam položio prvu pomoć i propise. e sad, mama je jučer mailom obavjestila probacijsku službenicu da cijelo vrijeme konzumiram marihuanu i alkohol (što i radim, već 7 godina) ali na probaciji sam govorio da apstiniram...e sad me zanima da li može ona ili sudac nekako ukinuti ili prekinuti autoškolu?
  2. zanima me recimo ako je netko krao 7 8 puta u istom dućanu dali ga mogu kada ga uhvate optužiti za te sve krađe ili samo za tu tada?
  3. niste shvatili pitanje...da li se uvjetna opozove samo ako počinim isto kazneno djelo, ili bilo koje da počinim?
  4. a recimo da su me ulovili u dućanu i zvali policiju šta bi mi se desilo, s obzirom da sam na uvjetnoj..jel bi se mogla opozvat uvjetna?
  5. evo mene zanima ovako...danas sam ukrao u super konzumu 2 vina u vrijednosti od 26 kuna, stavio u vrećicu i išetao van pod izlikom da idem prodati ambalažu na aparat pa da ću se vratiti...zanima me da li su me možda snimili na kameri te dali će obavijestiti policiju, i da li se mogu vratiti u taj dućan...inače sam pod uvjetnom kaznom radi prijetnje u obitelji.
  6. raptor94

    Prijetnja

    evo ovako, 18. rujna 2015. sam osuđen zbog prijetnje smrću majci na 10 mjeseci uvjetno na rok kušnje od 2 godine te na mjeru obaveznog liječenja od alkohola i drugih ovisnosti...u vrijeme počinjenja kaznenog djela sam imao 19 godina...sad me zanima da li se ta uvjetna presuda može opozvati ako počinim isto kazneno djelo ili bilo koje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija