Jump to content

cesa65

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ovako piše u privremenom rješenju kojeg sam dobio.pravo na invalidsku mirovinu, i određuje predujam u svoti od 2.300kn mj.isplata ivog predujma pripada počevši od prvog idučeg dana od dana kada ovo rješenje postane pravomočno,a najranije po prekidu radnog odnosa.ovaj če se predujan isplačivati privremeno, do donošenja rješenja o pripadajučoj svoti invalidske mirovine. ovo se rješenje donosi kao privremeno, prema članu 118.ZOMO.dok se ne prikupe svi podaci potrebni za izračun mirovine.nakon donošenja konačnog rješenja o pravo na mirovinu,i isplačene svote predujma obračunat če se s mirovinom utvrđenom konačnim rješenjem.znači predujam je 2300kn,e sad me zanima kolko bi dobio sa omjerima 30% rat 70% civilstvo.normalno sa gore navedenim 24 god staža (opča nesposobnost) odvjetnik je danas sastavljo žalbu i kaže da su jako premalo dali na rat da bi trebali podignut bar 50%/50% ali to čemo vidjet. ja sam samo htio navesti ove podatke koje su vama kolko vidim jako poznati. zato vas molim sve kao i Plemenitog da mi pokušate odgovorit kolika bi mi bila minimalna sa ovim omjerima i podacima a kolika bi bila kad bi rješio dragovoljački status. znam da sam zakomplicirao a i unaprjed vam hvala na odgovoru.
  2. ovako piše u privremenom rješenju kojeg sam dobio.pravo na invalidsku mirovinu, i određuje predujam u svoti od 2.300kn mj.isplata ivog predujma pripada počevši od prvog idučeg dana od dana kada ovo rješenje postane pravomočno,a najranije po prekidu radnog odnosa.ovaj če se predujan isplačivati privremeno, do donošenja rješenja o pripadajučoj svoti invalidske mirovine. ovo se rješenje donosi kao privremeno, prema članu 118.ZOMO.dok se ne prikupe svi podaci potrebni za izračun mirovine.nakon donošenja konačnog rješenja o pravo na mirovinu,i isplačene svote predujma obračunat če se s mirovinom utvrđenom konačnim rješenjem.znači predujam je 2300kn,e sad me zanima kolko bi dobio sa omjerima 30% rat 70% civilstvo.normalno sa gore navedenim 24 god staža (opča nesposobnost) odvjetnik je danas sastavljo žalbu i kaže da su jako premalo dali na rat da bi trebali podignut bar 50%/50% ali to čemo vidjet. ja sam samo hrio navesti ove podatke koje su vama kolko vidim jako poznati. zato vas molim sve kao i Plemenitog da mi pokuša odgovorit kolika bi mi bila minimalna sa ovim omjerima i podacima a kolika bi bila kad bi rješio dragovoljački status. znam da sam zakomplicirao a i unaprjed vam hvala na odgovoru.
  3. ovako piše u privremenom rješenju kojeg sam dobio.pravo na invalidsku mirovinu, i određuje predujam u svoti od 2.300kn mj.isplata ivog predujma pripada počevši od prvog idučeg dana od dana kada ovo rješenje postane pravomočno,a najranije po prekidu radnog odnosa.ovaj če se predujan isplačivati privremeno, do donošenja rješenja o pripadajučoj svoti invalidske mirovine. ovo se rješenje donosi kao privremeno, prema članu 118.ZOMO.dok se ne prikupe svi podaci potrebni za izračun mirovine.nakon donošenja konačnog rješenja o pravo na mirovinu,i isplačene svote predujma obračunat če se s mirovinom utvrđenom konačnim rješenjem.znači predujam je 2300kn,e sad me zanima kolko bi dobio sa omjerima 30% rat 70% civilstvo.normalno sa gore navedenim 24 god staža (opča nesposobnost) odvjetnik je danas sastavljo žalbu i kaže da su jako premalo dali na rat da bi trebali podignut bar 50%/50% ali to čemo vidjet. ja sam samo hrio navesti ove podatke koje su vama kolko vidim jako poznati. zato vas molim sve kao i Plemenitog da mi pokuša odgovorit kolika bi mi bila minimalna sa ovim omjerima i podacima a kolika bi bila kad bi rješio dragovoljački status. znam da sam zakomplicirao a i unaprjed vam hvala na odgovoru.
  4. p. lav je gore u navedenom naveo sve o meni.jedino nije naveo da sam proveo na ratistu oko 800 danak kao pričuvni sastav i da imam sto postotno prmanje od neki 2800.kn. neprekidno sam na bolovanju 5 godina osiguran sam na minimalcu.u rijeci mi dali 100% na rat i opcu a iz zagreba mi dode 30rat_70 civilstvo i ostala opca.u privremenom rijesenju mi pise 2300kn do konacnog rijesenja.e sad koliko bi dobio sa 20%hrvi 30%rat 70 civilstvo i 24 godine staža.čin nemam(vojak)sam koliko bi dobio sa ovim uvjetima bez dragovoljackog statusa? štekaju me za dragovoljacki jer nisu mi upisali kako je bilo pa neznam dali se isplati da i to rijesim koliko bi na to dobio.juce sam dao odvjetniku ovo rijesenje da bi se zalio pa opet čekati 8 mj.odvjetnk kaze da su pre malo dali na rat.jedni mi pisu da bi dobio ovoliko a drugi onoliko i to da im je velika razlika.molim vas da mi malo opsirnije napisete i to dali je vrijedno da idem rijesavati to sto su pogrijesili da mi nije upisan dragovoljacki,.Hvala svima
  5. pa objavio je kolega p. lav pitanje za mene gore u navedenom.ispricavam se za velika slova
  6. PA KAKO JEDNI PISU TAKO A DRUGI DRUGACIJE?ZADNJI 5 GODINA SAM NA 100% BOLOVANJU SA PRIMANJIMA OD OKO 2800 KN S TIME DA SAM OSIGURAN NA MINIMALCU,I SAD MOLIM VAS LJEPO DA MI NA OVIM OMJERIMA TOCNO IZRACUNATE,OVAKO KAKO PISE U NAVEDENOM GORE I POSEBNO SA DRAGOVOLJACKIM STATUSOM KOLIKI JE IZNOS.HVALA VAM UNAPRIJED :palac:p.lav je pisao za mene a na ratistu sam bio oko 800 dana kao pricuvni sastav.poz!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija