Jump to content

frio

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je frio objavio

  1. Navedena osoba je prijetila drugoj osobi u mojoj nazočnosti. I ja sam izjavio da je i prema meni isti bio agresivan prilikom kontakata.
  2. Obavijesni razgovor je bio u pitanju, moja saznanja kako se imenovani prije ponašao prema osobi koja ga je prijavila. Prijava protiv njega je odbačena zbog nedostatka dokaza. Mene prvenstveno zanima, a kako sam i napisao da li je DORH istom u tom razdoblju imao pravo dati moju izjavu,
  3. Sumnjičilo ga se je za počinjenje kaznenog djela prijetnje smrću. Ažurirano Sumnjičilo ga je se da je prijetio trećoj osobi smrću.
  4. U rujnu mjesecu 2012. godine pozvan sam u Državno odvjetništvo glede očitovanja u vezi jednog kaznenog postupka. Tom prilikom tražio sam od državne odvjetnice da mi da preslik moje izjave, na što sam dobio odgovor da isti ne mogu dobiti zbog tajnosti vođenja postupka. U srpnju mjesecu 2014. godine dobivam od suda poziv u kojem me osoba zbog koje sam morao ići u odvjetništvo tuži zbog moje izjave koju sam dao u odvjetništvu. Izjava mu je kopirana u Državnom odvjetništvu u svibnju mjesecu 2014. godine. Zanima me kako ja kao stranka koja je davala izjavu nisam imao pravo da dobijem presliku svoje izjave zbog tajnosti postupka, a osoba zbog koje sam davao istu, je mogla dobiti preslik moje izjave. Da li su u Državnom odvjetništvu pogriješili i da li mogu teretiti Državno odvjetništvo zbog istoga i neugodnosti kroz koje sam prošao?
  5. Nakon smrti punca, nasljeđenu kuću supruga i njezina majka i brat su prodali. Svoj dio novca koji su dobile, supruga i njezina majka su uložile i kupile drugu kuću, prilikom čega je supruga dizala i kredite za obnovu iste. Brat je svoj dio nasljedstava potrošio na provode, uz obrazloženje kako on u toj kući nikada neće živjeti pa neće niti ulagati, niti je htio išta raditi oko nje. Supruzi je posuđivao novac za završetak kuće uz uvjet da mu plaća kamate. Od tada je prošlo 10 godina, u međuvremenu smo se supruga i ja uzeli i odselili, da bi sada bili u situaciji da ne smijemo ući u kuću kada punice nema kod kuće, jer taj isti brat se postavlja kao gazda iste. Isti ima prijavljeno prebivalište na adresi te kuće. Zanima me na koji način možemo istoga deložirati iz naše nekretnine, budući da dragovoljno neće da iseli, a s nama ne želi uopće komunicirati. Supruga još uvijek plaća kredit za tu kuću. Kuće je polovice vlasnica moja supruga, a polovice punica, koja je više na strani svoga sina i ne pristaje da se ista kuća proda, a nema novaca da nas isplati. Brat od supruge ima 35 godina i nigdje ne radi. Šta napraviti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija