Jump to content

prijateljiDijele

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa potpisali smo izjave i frend je dobio potvrdu o oduzimanju. Koliko se sječam, jer prošlo je više od pola godine. To je bila akcija, tako da je sve obavljeno u njihovom kombiju i nije trajalo više od 20-ak minuta. Na kraju su nam rekli da se nadaju da nam to nije pokvarilo raspoloženje i poželjeli dobru zabavu... (u svakom slučaju, njima je to bilo zabavno)
  2. Početkom 7. mjeseca, na višednevnom glazbenom festivalu u blizini Požege policija je prilikom pretrage kod mog prijatelja pronašla 6 tableta ecstasya. Iz solidarnosti, a i zato jer je to istina, ja sam rekao da je pola toga moje. Dakle 3 komada. Od tada je prošlo več 7 mjeseci a dogodilo se nije baš ništa. Nikakav kazneni nalog (nismo prije kažnjavani, obojca smo studenti, ja par mjeseci od diplome), poziv na sud, bilo što. Zanima me zna li netko koliko ovima u Požegi treba da procesiraju takve stvari? Jeli ovo normalan period i koliko bih još mogao čekati? Zanima jer ču uskoro tražiti posao i nije nimalo ugodno nagađati koje će biti posljedice. Hvala
  3. ok, to sigurno, ali kolike su sanse da osim novcane kazne dobijem i jos nesto? od gore navedenog?
  4. U 7. mjesecu, na glazbenom festivalu, kod prijatelja je policija pronasla 6 tableta ecstasya . pošto sve nisu bile njegova, ja sam priznao da je moje pola (dakle 3) i protiv nas je podnesena prijava za posjedovanje po 3 tablete. Apsolvent sam na visokom učilištu, imam 6 ispita do diplome i nisam ponavljao godine.Nemam svojih primanja i nikad prije nisam kažnjavan. Može li mi netko reći što da očekujem? Mogu li završiti u zatvoru? Koliku novčanu kaznu mogu očekivati? (počeo sam raditi da uštedim nešto dok to stigne a nemam ideju kolko bi to moglo biti) Hocu li morati na redovna testiranja? (ovo mi je problem jer ne znam gdje cu biti za mjesec dana a ne tokom godinu dana) I kada bih uopce mogao ocekivati da mi dode taj poziv za sud? ili rješenje ili što vec treba doci? unaprijed hvala..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija