Jump to content

abica

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru.Imam pitanje, zastarni rok? !998. su podnjeli ovrhu, radi se jednoj Štedionici, i upisali kao teret u gruntovnici.Već godinama od njih ništa ne dobivam, niti opomene, baš ništa, jedino, što su prikazani na vlasničkom listu mog pokojnog oca, kao teret. Pa zar bi bilo moguće da je dug u zastari, ipak je to skoro 20 godina
  2. Hvala, ali dali se treća strana može upisati na nekretninu,ako je već vlasnički list pod teretom?
  3. Još i danas nije upisana kuća u zemljišnje knjige, u katastru postoji,ali u zemljišnim knigama ne....
  4. Imam pitanje, naime otac mi je umro 2000.g.Iste godine je bila i ostavinska rasprava, nasljednici, ja, moja pokojna mama(sada), i tatin sin iz prvog braka. U međuvremenu je stavljen teret na imovinu zbog neplaćenog kredita, taj teret je još uvijek na vlasničkom listu mog pokojnog oca. Sada me zanima, dali se neka treća strana može upisati na nekretninu, zbog dugovanja? Jer , danas sam dobila poziv za ostavinsku raspravu(opet), iza pokojnog tate, zbog navodno , Naknadno pronađene imovine, naglašavam, da ništa drugo ne postoji, osim te nekretnine. A taj poziv, jena inzistiranje treće strane, zbog izvjesnog dugovanja.
  5. Imam pitanje, naime otac mi je umro 2000.g.Iste godine je bila i ostavinska rasprava, nasljednici, ja, moja pokojna mama(sada), i tatin sin iz prvog braka. U međuvremenu je stavljen teret na imovinu zbog neplaćenog kredita, taj teret je još uvijek na vlasničkom listu mog pokojnog oca. Sada me zanima, dali se neka treća strana može upisati na nekretninu, zbog dugovanja? Jer , danas sam dobila poziv za ostavinsku raspravu(opet), iza pokojnog tate, zbog navodno , Naknadno pronađene imovine, naglašavam, da ništa drugo ne postoji, osim te nekretnine. A taj poziv, jena inzistiranje treće strane, zbog izvjesnog dugovanja.
  6. Imam pitanje, naime otac mi je umro 2000.g.Iste godine je bila i ostavinska rasprava, nasljednici, ja, moja pokojna mama(sada), i tatin sin iz prvog braka. U međuvremenu je stavljen teret na imovinu zbog neplaćenog kredita, taj teret je još uvijek na vlasničkom listu mog pokojnog oca. Sada me zanima, dali se neka treća strana može upisati na nekretninu, zbog dugovanja? Jer , danas sam dobila poziv za ostavinsku raspravu(opet), iza pokojnog tate, zbog navodno , Naknadno pronađene imovine, naglašavam, da ništa drugo ne postoji, osim te nekretnine. A taj poziv, jena inzistiranje treće strane, zbog izvjesnog dugovanja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija