Jump to content

nistrugar

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nistrugar objavio

  1. Ne, na kraju razgovora sam joj rekla da imam snimljen cijeli poziv.
  2. Zahvaljujem na odgovoru! Još me samo zanima da li je meni dovoljan dokaz ako ja imam snimljeni poziv upućen prema njoj gdje ona meni govori da je ona to stavila i da joj ne mogu ništa jer nemam dokaz?
  3. Da jasno mi je, ali me zanima koje su mi šanse? Da li gospođa mora priznati na sudu (jer znam da neće sigurno) ili mi je dovoljno to što imam ugovor da sam bila tad i tad u njezinom stanu?
  4. Lijep pozdrav, zanima me par stvari što se tiče kaznenog dijela sramoćenja. Naime, bila sam kod neke gospođe koja mi je iznajmila stan. Kao prvo, napravili smo prijavu na iznos stanarine od 700kn, dok sam joj plaćala stanarinu od 1200 kn. Niti godinu dana nakon toga, gospođa je u poslovnom centru na zid na papir napisala moje ime i prezime te firmu u kojoj radim gdje me proziva da joj vratim dug od stanarine i režija u iznosu od 1700kn, što kao prvo uopće nije istinito. A kao drugo, javno me prozvala na javnom mjestu, te sam saznala na način da je jedan mladić kojeg ne poznajem poslikao to i objavio na svojem facebook profilu.. Zanima me, kako dokazati da je to ona učinila i kako bi mogla pokrenuti postupak tužbe, te koje su mi šanse da ja to dobijem? eto, zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija