Jump to content

Immortalis22

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Imam jedan upit pa ako itko zna odgovor molim vas da odgovori hitno je. 28.09.2019 godine sam pokrio dugovanje koje sam imao prema Diners kartici u potpunosti, a jučer sam saznao da sam u sustavu DOR-a aktivan od 31.10.2019, pa me zanima zašto sam više od mjesec dana nakon završio u istom sustavu ako sam svoje dugovanje pokrio. dali postoji pravna osnova za brisanje iz sustava DOR-a s obzirom na situaciju.
  2. Ma ništa, uzeo kutiju i ušao u kuću i to je to. mislim da je došlo do greške njihove i sad niti nemaju moj potpis da sam preuzeo niti mogu njima vratiti proizvod i onda su oni kao dostavna služba obavijestili njih da je pošiljka jednostavno izgubljena i to je to. nemam nikakvo drugo objašnjenje, naposlijetku hrvatska pošta je dostavljac tako da mi nije ništa čudno da rade takve propuste.
  3. Ali kako da dostavna služba dokaže da su mi uručili paket ako je dostavna služba sama dojavila njima da je taj isti izgubljen i da će im oni nadoknadit štetu?
  4. Dostavljač iz HP mi je uručio paket, bez potpisa i bez ikakvog računa, samo kutija i tjt.
  5. Ali ni jedna ni druga pošiljka nije potpisana kako mogu dokazati da su je meni uručili?? mislim vratit ću samo mi je prečudna situacija i malo neuobičajena...
  6. Poštovanje, neznam uopce dali ova tema pripada na ovom forumu, vjerojatno ne, ali nisam znao gdje da objavim. evo ovako 06.11.2019 naručio sam paket preko ekupi, došao mi je 07.11.2019, nakon toga 18.11.2019 mi dolazi mail od korisničke podrške Ekupi koji glasi “ poštovani zaprimili smo obavijest od dostavne službe kako paket koji ste naručili kod nas nije moguće locirati, shodno gore navedenom šaljemo vam novi proizvod” to ja nisam ni vidio do danas kad mi je došla poruka na mobitel da će mi danas dostaviti taj paket. paket je uredno dostavljen... moralno znam da nije u redu da zadrzim i jedan i drugi paket, ali dali ja mogu zadržati oba paketa bez da odgovaram kazeneno za to?
  7. Poštovanje.

    Molim putokaz kako dalje.

    Prije 20 god. napravio sam dug prema Dajnersu u visini 23 tisuće kuna.Redovito sam plaćao sve dog nisam ostao bez posla. Otplatio sam preko 36 tisuća kuna. Tada su me tužili i pokrenuta je ovrha. Poslje sam otplatio 23 tisuće kuna. Sad mi tvrde da sam im još dužan 28 tisuća kuna. Potpisao sam ugovor prije 20 god. na 20%kamata. Dali mogu i kako zaustaviti taj harać 

    Najljepše hvala na odgovoru

  8. Poštovanje, imam jedan problem, na diners kartici sam stvorio dug, za 6. Mjesec 7600 kn, za 7. Mjesec 8000 kn i za 8. Mjesec imam 1700 kn, e sad ja bi taj cjelokupni iznos mogao platit kroz 15 dana. Diners sluzbu za naplatu pokušavam dobiti vec 3 dana ali mi se ne javljaju... E sad moje pitanje je kolika je vjerojatnost da mi u ovih 15 dana dok ne platim blokiraju moj tekuci racun ili pokrenu ovrhu s obzirom da mi nisu poslali niti jednu opomenu, niti su me zvali? dali bi me uopce prije trebali nazvat ili poslat neku obavijest ili nesto, neznam kako to funkcionira.
  9. A sta mislis da se zalim odmah i u zalbi napisem da mi nije izdana ta zabrana upravljanja i da samo zelim da mi smanje novcanu kaznu iz nekih razloga, i usput im kopiram taj nalog i posaljem uz zalbu da vide stvarno da nije nista napisano oko oduzimanja vozacke??
  10. Zaustavilo me 04.11.2018 Ja radim na hitnoj, ali ne u istom gradu gdje i zivim pa sad neznam na tako neku foru da se probam izvuc
  11. Pise okrivljeniku se temeljem clanka 228/239 prekrsajnog zakona izrice a) zastitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom // kategorije u trajanju od // mjeseci eto tako mi pise, ali kad sam sutradan dosao u postaju po vozacku pitao sam policajca ocu imati kakvih problema dalje sa vozackom, on mi je rekao da ce mi doci zabrana od mjesec dana. Pa sad neznam ni sam sta da mislim, dal da platim tu kaznu i rijesim sve ili se zalim na taj prekrsajni nalog jer neznam oce mi kasnije doci kuci rjesenje nekakvo o oduzimanju vozacke na koje se necu moci zalti
  12. Evo ovako u subotu nakon izlaska me zaustavila policija. Pristao sam na puhanje i napuhao 0,78 promila i to kad su umanjili iznosi 0,68 promila. Dobio sam kaznu od 1000 kn i oduzeta mi je vozacka dozvola na 12 sati. E sad, na obveznom prekrsajnom nalogu je bilo prekrizeno ono polje o zabrani upravljanja vozilom u naredno vrijeme, pa me zanima dali ce mi doci kuci opet neka sankcija sto se tice vozacke ili je to to? Nikad nisam imao neki slican prekrsaj, ali mladi vozac sam jos. Dali da se zalim odmah sada u roku 8 dana ili da cekam hoce li mi doci ista kuci? nije mi problem taj novcani dio, ali vozacka mi je neophodna za posao i mogu imati velikih problema izgubim li je. I ako netko ima koju ideju kako da zalbu napisem?
  13. Mislite da prvo probam bez odvjetnika samo na zahtjev, ili da odmah unajmim odvjetnika pa da on to sve rijesava?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija