Jump to content

rocco

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bog! Bio sam na DSI 29.11.2007. Evo nekih pitanja: 1.)Skupština Grada Zagreba i gradonačelnik (kako se bira),županijski i općinski porezi, prihodi jedinica lokalne samouprave,ocjenjivanje državnih službenika,premještaj službenika? 2.)EU-kriteriji iz Kopenhagena,povijest ,najveće proširenje ,euro,kad je Hrvatska postala zemlja kandidat(18.06.2004.),iz kojih područja su zatvoreni pregovori? 3.)Stranke u postupku,kada stranka može potpisivati akte u upravnom postupku (kad je procesno sposobna),što je zup,objasniti načelo efikasnosti,dijelovi rješenja,zapisnik,dokazi u upavnom postupku,pomoćnne knjhige u uredskom poislovanju,pristojbe,provedbeni propisi? 4.)Što je Ustav,tko ga donosi,mandatar vlade,ustavni sud,poslovi ministra,načela SDU! Ispitivači su bili super , ako ne znaš dobro ne zakvače se na to pitanje već idu na sljedeće. Neki kažu da ima zeznutih iz zupzus;puno sreće!
  2. Bok svima ! Molim nekoga da mi objasni pravo o nasljeđivanju stana koji je u otkupu !Naime, moj otac još otplaćuje stan koji je u državnom vlasništvu.Da li ja imam pravo naslijediti to pravo otkupa nakon njegove smrti? Jedini sam nasljednik,majka je umrla ,a braće i sestara nemam! Unaprijed hvala!
  3. Molim te da mi napišeš koju si temu imala u zadaći ,a tiče se Zakona o poljoprivrednom zemljištu?Da li je netko imao zadaću iz sljedećih zakona: 1.Zakon o državnoj potpori u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu – NN 87/02, 117/03, 82/04 i 12/05 2.Pravilnik o ostvarivanju prava na potporu osiguranja od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu –NN 47/03, 6/04, 185/04 3.Pravilnik o provedbi modela kapitalnih ulaganja u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu – NN 47/04, 49/04, 114/04, 2/05 4.Pravilnik o provedbi modela potpore dohotku – NN 2/05 5.Pravilnik o načinu i uvjetima provedbe modela poticanja proizvodnje – NN 24/05 6.Pravilnik o dizelskom gorivu obojenom plavom bojom
  4. Bok svima! Da li je netko bio na posebnom dijelu ispita iz poljoprivrede?Kakva su pitanja u pismenoj zadaći?Da li gnjave na usmenom dijelu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija