Jump to content

Ivan8776

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još sam nešta zaboravio! Što da napišem na desnoj strani kome upućujem prigovor s obzirom da neznam na koji prekršajni sud će to doći,Ja spadam pod Osijek,ali mogu biti stalne službe u mjestima koje sam naveo,ili samo da napišem PP-i koja mi je poslala,OPN? Hvala!
  2. Hvala na odgovoru,jedino se bojim da ću proći kao i prošli put kad mi je sve odbijeno od suda a izrazio sam i kajanje,lošu mater. situaciju i nezaposlenost. Prije se žalilo i išlo svakao na sud dok nije bilo OPN-a,sad je policija u ulozi tužitelja i žališ se ,sud te ne mora uopće zvati kao i što mene nisu prije 8mj. Još želim nešto pitati ,ne vidim na postovima da je netko spomenuo da prigovor ne ide više na prekršajni sud gdje živite (najbliži) ukinuli su ih već u slučaju Osječko baranjske županije je Prekršajni sud u Osijeku,a prijašnji sudovi su postali stalne službe su u Valpovu,D.Miholjac,B Manastir,Đakovo,Našice, tako sam ja riješenje prije 8mj. dobio od suda u Osijeku,baš sudac iz Osječkog suda. Ne želim se ništa opravdavati pogriješio sam kao i mnogi što ovdje pišu,ne piti uopće dok se vozi jer mnogi kao i ja ne znaju granicu,ali mislim da ovaj zakon po novom pogoduje da se što više i drastičnije kazni,jer više ne moraš ići pred sud,uz to većinom dobiješ sud koji nije u tvojoj blizini,tako da suci tvoj slučaj gledaju jedan u nizu bez osobnog,kontakta sa sudom,i priznanja i kajanja pogreške
  3. Pozdrav! Dobio sam OPN da sam vozio moped te su me zaustavili i napuhao sam 0,55 g/kg kad se oduzme 0,1g/kg,te mi određuju kaznu 3000 kn i 6mj bez vozačke za motor. Problem je taj što imam dvije kazne iz 2015g kad sam vozio auto,jedna je 3mj 1,53g/kg a druga 12mj 1,44g/kg,to mi i piše u OPN-u kao otegotna okolnost Ovu drugu sam dobio OPN 5000 kn i 9mj,žalio sam i dobio rješenje od suda iz Osijeka mada živim u drugom gradu da mi se odbija žalba i potvrđuje kazna Mogu razumjeti da mi je odbijena žalba pošto sam ponovio prekršaj mada sam se nadao da će mi sud smanjiti barem malo kaznu Sad mi se desilo,popio 2 pića zaredeom i sjeo na motor,trebao sam tražiti od policajaca da pričekaju 15 min pošto sam netom prije popio piće ali nisam. Sami policajci su bili korektni i pitao sam ih jer ima veze što sam kažnjavan prije 7mj za auto,a ovo je sad motor,kažu dobit ćeš 1000kn i platiš 2/3 i max 1 mj bez dozvole za moped, i onda stigne od njih 3000 i 6mj. Molim za savjet da li da pišem prigovor s obzirom da sam dobio max kaznu novčano za 0,5-1.0 g/kg,vozio sam moped,malo iznad dozv.količine alkohola,supruga mi ne radi,imam dvoje djece.Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija