Jump to content

seaman33

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je seaman33 objavio

  1. Meni je fina napravila ovrhu na tekućem računu, kažu na temelju nekog policijskog naloga ( ne sudskog). Pretpostavljam da mi nisu mogli uručiti nalog jer sam bio na brodu 9mj. (pomorac sam) i da su krenuli u prisillnu naplatu bez da su mi ostavili mogućnost pisanja prigovora. 

    Jel se može još što napraviti?

  2. Ostali suvlasnici nisu zainteresirani za tužbe i ne žele se zamjeriti toj osobi jer je "problematičan". Jel su možda dužni upravitelj zgrade ili predstavnik suvlasnika nešto poduzeti po tom pitanju?

     

    Kako bi bilo recimo da ja taj objekt jednostavno srušim i sparkiram svoj auto na to mjesto, jel može on mene tužiti za uništenje tuđe stvari iako se radi o bespravno sagrađenom objektu?

  3. Jutro,

     

    Susjed je sebi sagradio privatno parkiralište na zemljišnoj čestici koja pripada svim suvlasnicima stambene zgrade bez da je od nas suvlasnika tražio bilo kakvu pismenu suglasnost. I to isto parkiralište odlučio je naplaćivati, to jest iznajmljivati stranim turistima.

    Prijavio sam to komunalnim redarima i ništa nisu napravili, kome još mogu to prijaviti? Kako biste vi postupili ?

     

    Hvala.

  4. Jutro,

     

     

    Imao bi jedno kratko pitanje što me kopka i neda mi spavati. Pomorac sam po struci i imam preko 100.000kn duga za mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Uskoro uplovljavam u bračne vode i zanima me ako sve prebacim na svoju suprugu jel može njoj porezna uprava to ovršiti s računa. Znači moja primanja koja zaradim na brodu bi direktno "sjedala" njoj na bankovni račun. I auto bi isto bio na nju. Nekretnina nemam.

     

     

    Hvala.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija