Jump to content

annmarie

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Samo da javim stanje! Nakon mjesec dana, dobila sam mail od Croatie da su mi oproštene kamate i troškovi, tako da mi se dug smanjio na minimum! Eto, ipak ima nade za ovaj svijet! :)
  2. Svakako ću javiti što se dogodilo i kako je sve završilo! Držite fige, hehe! Hvala na savjetima i informacijama. Pozdrav!
  3. Nisam dobila nikakav dokument, a i da su pokušali dostaviti, znala bih to sigurno. Ništa, baš ništa nisam dobila. Niti točan iznos ne znam, nemam ga nigdje u dopisu niti išta. Uvijek ima nekoga doma i znala bih da su bili. Jedino što imam je dopis u kojem me traže da kontaktiram s njim i mailovi koje sam s njima razmjenila. To je sve. Ažurirano Bila sam u FINI i rekli su mi da me Croatia blokirala. To se jučer dogodilo. Dao mi je čovjek papirić na kojem mi je napisao broj ovrhe i s tim sam otišla u ured u Croatia Osiguranje. Pa mi je rečeno da moram čekati dok povjerenstvo ne odluči da li će mi smanjiti za troškove i kamate ili ne. I to je ta gospođa iz Croatie zvala Hanžekoviće i tako mi je rečeno. Još joj je gospođa iz Hanžekovića rekla da mi je račun blokiran od 1.7.!!! Što nije istina, jer sam do jučer ujutro normalno koristila svoju karticu od tekućeg računa...
  4. Poštovani, nisam dobila nikakav račun, nikakav dopis u kojoj se radi o ovrsi...dakle, ništa. Samo njihov poziv da se javim kako bi se dogovorili. Da, očito sam pogriješila i trebala prvo provjeriti sve, a ne ovako naivno nasjesti... Nisam se ni žalila kad nisam imala nikakav račun ni ništa. Tek sam u FINI saznala da su mi oni sjeli na račun. Tražit ću još savjet od pravne osobe, pa ćemo vidjeti što još mogu napraviti. A da mi uzimaju naknadu sa zavoda, to stvarno nema smisla. Hvala na informaciji. Lijep pozdrav!
  5. Lijep pozdrav, nadam se da ćete mi Vi moći dati savjet što mi je činiti u ovoj situaciji. Naime, imala sam dug prema Croatia Osiguranju, koji se zbog nekih životnih okolonosti nije riješio do kraja. Radilo se o iznosu od nekih 10 000 kuna. Prije malo manje od mjesec dana, dobila sam od odvj. društva Hanžeković dopis u kojem traže da se javim, na broj telefona koji je stajao u dopisu, kako bi se dogovorili oko plaćanja. To sam i učinila, iako mi je trebalo da napravim jedno desetak poziva da bi se uopće netko javio. Tada mi je rečeno od strane gospođe koja se javila, da pošaljem mail na adresu koja se također nalazila u dopisu, da se s to tako dogovara, a da imam dvije opcije, dakle da platim iznos bez kamata i troškova jednokratno ili na 24 mjeseca zajedno sa kamatama i troškovima. Naravno, ja sam se odlučila za jednokratno plaćanje, složila mail, poslala, navela da sam nezaposlena i da sam spremna u što kraćem roku platiti iznos umanjen za kamate i troškove. Mail sam poslala 4.7. i nitko mi nije ništa odgovorio. Onda sam ponovno zvala broj koji je bio u dopisu i naravno da se nitko nije javljao. Čekala sam dva tjedna, stalno provjeravala mail, ali ništa. Onda sam poslala drugi mail u kojem sam napisala da ne mogu nikako doći do njih i da jednostavno ne znam kome da se obratim. Dan nakon toga sam dobila odgovor, da im pošaljem mailom dokumente na temelju kojih bi oni mogli umanjiti moj iznos za kamate i troškove. Tražili su me potvrdu iz MUP-a da je auto koji imam u mom vlasnišvu, zatim, uvjerenje iz katastra da nemam nikakvu nekretninu i potvrdu sa MORH-a da sam nezaposlena. To sam sve napravila i poslala mailom. Dok sam čekala njihov odgovor, jer to smo radili, "dogovarali se", taj dan kad sam poslala taj mail sa svim dokumentima, neugodno sam se iznenadila na blagajni dućana, kada mi je odbijena kartica. Otišla sam u banku, pa u FINU-u, gdje mi je rečeno da mi je sjela ovrha od Croatia Osiguranja....Ne razumijem. Čemu svi dogovori i pregovori, moje pokušavanje da dođem do njih...Što sad? Meni je račun blokiran, naknadu sa zavoda koju dobijem su mi uzeli do zadnje lipe...Oni kažu a moram čekati da njihovo povjerenstvo odobri da platim samo iznos duga, dakle, bez troškova i kamata...I ja bih sad sa blokiranim računom trebala čekati koliko dugo? Mogu li što učiniti? Pozivi sa gospođom sa telefona su snimani od strane njih, a jedini dokaz koji imam su mailovi koje sam izmjenila sa Hanžekovićima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija