Jump to content

barrakuda

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je barrakuda objavio

  1. Ne osporavam ja njegovo pravo na naplatu niti račun koji je izdao nego što je to napravio bez mog znanja. A dio troškova mu je već plaćen.
  2. Nismo jer nije tada bila donešena pravomočna presuda.
  3. Poštovani, ako je odvjetniku e-mailom otkazana punomoć 29.07.2016,što on i pismeno potvrđuje, ali nije odnešeno na sud ,da li odvjetnik ima pravo mimo dogovor sa mnom i bez mog znanja tuženiku smanjiti dug i naplatiti troškove suđenja koji su dosuđeni.On je tuženiku poslao dopis i troškove naplatio u dva navrata i to 23.08.2016. i 21.09.2016. što je kasnije od otkazivanja punomoći.On nam je izdao račun za te iste troškove još prošle godine dok pravomočna presuda nije bila donešena i tvrdi da je taj novac njegov jer je to sud dosudio njemu. Da li je on u pravu i ako nije koje su posljedice njegovog postupka.
  4. xx yy UGOVOR.docNapravio sam prijedlog ugovora ,a ako nemam iskustva u pisanju ugovora, niti znam nekog da mi to može sastavi kako treba,da li mi ga netko može pregledati i dati primjedbe,izmjene ili dopune. Unaprijed hvala
  5. u obrazloženju stoji:odluka o troškovima postupka temelji se na odredbama čl. 154 st 1. i čl. 155 st 1. i 2. Zakona o parničnom postupku.što to točno znači?
  6. bio sam tužen za naknadu štete i taj sam sud dobio.što sve ulazi u troškove postupka?
  7. Na znam koliko punomoći i za što sam potpisao odvjetniku,ali ako su još važeće da li ih mogu odkazati preko e-maila.Nadalje predmeti koji su još kod njega mogu li zatražiti da mi pošalje poštom. Hvala na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija