Jump to content

wandern

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. sivko, G-man, danas sam podigla izvod iz prekršajne evidencije u Min. pravosuđa, piše da NISAM OSUĐIVANA, dakle imam tri dokumenta izvod iz prekršajne evidencije, izvod iz kaznene evidencije, i izvod da se protiv mene ne vodi kazneni postupak, sva tri dokumenta su ok. Čini mi se da je ovo izvrstan ishod za mene, još moram dokumente odnijeti na prevod. Što mislite, je li potrebno poslati Ministarstvu unutarnjih poslova temeljem čl. 27. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima sa traženjem brisanja podataka iz njihove evidencije. hvala unaprijed na odgovoru!
  2. Hoće li mi oni uopće odgovoriti, na moje pismo, kako mogu znati da su intervenirali, koliko vremenski to traje.
  3. Jee, postat ću nova manipeni! još jedno pitanje na koju adresu min. unutarnjih poslova da pošaljem, ak pošaljem nekim krivim nikada neću dobiti odgovor, možete li me presumjeriti na neki link vezan za konkretnu temu na adresu ministarstva unutarnjih poslova.
  4. G-man, danas sam dobila potvdu Min. pravosuđa u kojoj piše da NISAM OSUĐIVANA. Prije tjedan dana podigla sam uvjerenje u Ilici 207, u kojem piše da se protiv mene ne vodi kazneni postupak, no to nije sve. Danas sam dobila poštom aneks ugovora iz Njemačke da trebam priložiti i dokument kopije iz policije o nekažnjavanju (to se odnosi na MUP). Dakle moram im poslati potvrdu o nekažnjavanju iz MUP-a. Mali dodatak moje priče vezano uz potvrdu o nekažnjavanju iz MUP-a, prije godinu dana podnijela sam molbu za spremačicu u državnoj ustanovi, i kakti imala sam čvrstu vezu, ne netko je bio prvi ispred mene, pa su na MUPU provjeravali i moje podatke, i gospođa mi je rekla da sam MUP-u zavedena za uvjetnu krađu, dakle ništa od posla, usput sam i ženu osramotila i opet sebe nakon 30 godina. Čitala sam vaše forume vezane za brisanje iz policijskog dosijea i zanima me kako i na koji način mogu podnijeti zamolbu za brisanje iz policiijskog dosijea u svrhu pronalaženja posla vani. Dali to mora biti e-mail zamolba ili pisana zamolba i na koju adresu naravno, (je li korisno poslati ova dva svježa izvatka kopije iz Vukovarske 49 i Ilice 207, u svrhu brisanja iz evidencije). Po tome ispadne da sam opet na početku molim pomoć!
  5. Promijenila sam postavke, valjda je sada ok. dakle još moram izvaditi potvrdu iz kaznene evidencije u svrhu prava u inozemstvu, molim potvrdite mi dali je to u ul. gr. Vukovara 49, hoće li mi tamo biti upisana kazna koji sam imala prije 30 godina?
  6. Dokument iz Ilice br 207, sam dobila i on je OK, nesmije biti stariji od mjesec dana kada ga šaljem vani. Jedino moram obaviti dokument: Izvadak iz kaznene evidencije u svrhu ostvarivanja prava u inozemstvu u ul. gr. Vukovara 49. hvala drot13 Ažurirano drot 13, imam jedno pitanje nevezano za kazneno pravo, htjela bih da mi odgovori prvenstveno dolaze na forum na ne na kućni mail, kako mogu to preusmjeriti, please, posvuda searcham i nemrem naći postavke!
  7. Uvjetna kazna za krađu koju sam dobila, nakon toga nikad takvoga ništa nisam ponovno počinila, dogodila se u bivšoj Jugoslaviji (Hr-Zg), dosada nisam nikada niti trebala izvadak iz kaznene evidencije tako da niti neznam što će pisati u dokumentu kada ga primim u ruke (strašim se toga). Čitala sam vaše forume vezane uz kazneno pravo i poznate su mi teme vezane uz zakon o rehabilitaciji i zastare vezano uz našu novu državu Hrvatsku, dali to važi i za počinjena nedjela učinjena u bivšoj Jugoslaviji (mislim na sebe prvenstveno). Dakle Kažete da to možem provjeriti i putem Ministarstva pravosuđa. Gdje bih se trebala obratiti kada je u pitanju Ministarstvo pravosuđa, da li je to Av. gr. Vukovara 49. Dali je obrisana ili ne to ću vidjeti sutra kada ih posjetim, i dobijem izvadak iz kaznene evidencije, ako nisam izbrisana gdje mogu uputiti jednostavni zahtjev, prosim odgovorite mi. Legalisu, hvala vam što postojite! Molim odgovor!
  8. Pozdrav Legalisu, imam jedno pitanje vezano uz moju prošlost, naime prije 30 godina učinila sam krađu, i dobila uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana, budući da sam bila redovni student u 21 godini života. Odradila sam 25 godina radnog staža sa vrlo kratkim prekidima, i u međuvremenu sam ostala bez posla, ali ne zbog krađe, nego kao višak radne snage. Cijeli život živim u strahu, u međuvremenu ukazala mi se šansa za rad u Njemačkoj sa ponuđenim ugovorom, jedan od uvjeta je da oni traže Fuhrungszeugnis (izvod iz kaznene evidencije). Još taj dokument nisam podigla, to moram riješiti vrlo brzo, no znam da će Straffe (kazna biti zapisana). Moje pitanje, dali se moja kazna briše iz kaznene evidencije nakon 30 godina ili ostaje trajno zauvijek osobito ako se ide raditi vani. Ako i ostaje trajno zauvijek, dali postoji način traženje zamolbe za brisanje iz kaznene evodencije. Tražim vaš savjet, što mi je činiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija